مروری برنقش مصرف جین سینگ خوراکی در کاهش اختلالات نعوظی و خستگی در بیماران مبتلا به سرطان پروستات
(ندگان)پدیدآور
اصغرپور, کامراناربابی بیدگلی, سپیدهرجبی, مهدینوع مدرک
Textمروري سيستماتيك
زبان مدرک
فارسیچکیده
سابقه و هدف: اگرچه روشهای درمان سرطان پروستات، باعث بهبودی نسبی و افزایش امید به زندگی بیماران مبتلا به این نوع بدخیمی شده است، اما تنزل کیفیت زندگی به ویژه بروز اختلالات عملکرد جنسی، اختلالات نعوظی و بروز خستگی، سه دغدغه مهم ایشان است که حتی پیش از شروع هرنوع اقدام درمانی نیز میتواند تاثیرات نامطلوب روحی و جسمی را بر ایشان اعمال کند. هدف از این مقاله مروری تشریح نقش هریک از مداخلات درمانی بر کیفیت زندگی بیماران از یک سو و تعیین کارآیی و ایمنی انواع جین سینگ خوراکی برکیفیت زندگی بیماران با تمرکز بر مطالعات بالینی دردسترس بود.
روش بررسی: جهت نیل به اهداف مذکور، شواهد انسانی و کارآزماییهای بالینی منتشره بدون محدودیت زمانی از بانکهای اطلاعاتی تا پایان سال میلادی 2019 گرد آوری و مورد تحلیل کیفی واقع شد.
یافته ها: نتایج نشان داد مصرف خوراکی جین سینگ میتواند باعث بهبود اختلالات نعوظی، کاهش میزان خستگی و در نهایت باعث بهبود شاخصهای کیفیت زندگی این افراد شود، اما باید به دوره درمان، تداخلات و عوارض احتمالی این مکمل نیز توجه لازم داشت.
نتیجه گیری: با توجه به کارآمدی نسبی این ترکیب در مصارف مستمر و طولانی مدت، نقش استفاده از انواع جین سینگ در ارتقای سایر جنبههای کیفیت زندگی بیماران مبتلا به سرطان پروستات، افزایش طول عمر و مقاومت دارویی نیز جنبههای ناشناخته دیگری از این موضوع است که نیاز به بررسی و مطالعات بعدی دارد.
کلید واژگان
جین سینگاختلالات نعوظی
خستگی
سرطان پروستات
داروسازي
شماره نشریه
1تاریخ نشر
2021-03-011399-12-11
ناشر
دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی تهرانسازمان پدید آورنده
دانش آموخته داروسازی، دانشکده داروسازی و علوم دارویی، دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی، تهران، ایرانگروه سم شناسی داروشناسی ، دانشکده داروسازی و علوم دارویی، دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی، تهران، ایران
گروه داروسازی بالینی، دانشکده داروسازی و علوم دارویی، دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی، تهران، ایران
شاپا
1023-59222008-3386




