نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorکربلایی شعبانی, عهدیهfa_IR
dc.contributor.authorکربلایی شعبانی, عهدیهfa_IR
dc.contributor.authorنجاری, فارسfa_IR
dc.contributor.authorنجاری, فارسfa_IR
dc.contributor.authorجنانی, علیرضاfa_IR
dc.contributor.authorجنانی, علیرضاfa_IR
dc.contributor.authorازوجی, خدیجهfa_IR
dc.contributor.authorازوجی, خدیجهfa_IR
dc.contributor.authorمنتظر خراسان, محمدرضاfa_IR
dc.contributor.authorمنتظر خراسان, محمدرضاfa_IR
dc.contributor.authorمعصومی اصل, حسینfa_IR
dc.contributor.authorمعصومی اصل, حسینfa_IR
dc.contributor.authorمهدی سلطان دلال, محمدfa_IR
dc.contributor.authorمهدی سلطان دلال, محمدfa_IR
dc.date.accessioned1399-12-03T21:11:50Zfa_IR
dc.date.accessioned2021-02-21T21:11:50Z
dc.date.available1399-12-03T21:11:50Zfa_IR
dc.date.available2021-02-21T21:11:50Z
dc.date.issued2020-01-01en_US
dc.date.issued1398-10-11fa_IR
dc.identifier.citationکربلایی شعبانی, عهدیه, کربلایی شعبانی, عهدیه, نجاری, فارس, نجاری, فارس, جنانی, علیرضا, جنانی, علیرضا, ازوجی, خدیجه, ازوجی, خدیجه, منتظر خراسان, محمدرضا, منتظر خراسان, محمدرضا, معصومی اصل, حسین, معصومی اصل, حسین, مهدی سلطان دلال, محمد, مهدی سلطان دلال, محمد. (1398). بررسی یک طغیان بوتولیسم تیپ A در اعضای یک خانواده به‌دنبال مصرف کشک خانگی: گزارش کوتاه. مجله دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی تهران, 77(11), 720-723.fa_IR
dc.identifier.issn1683-1764
dc.identifier.issn1735-7322
dc.identifier.urihttp://tumj.tums.ac.ir/article-1-10206-other.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/758857
dc.description.abstractزمینه و هدف: بیماری کشنده‌ی بوتولیسم به‌طور عمده توسط نوروتوکسین کلستریدیوم بوتولینوم ایجاد می‌شود. در این مطالعه وقوع این بیماری در اعضای خانواده‌ای گزارش شد. روش بررسی: در یک مطالعه بررسی بیماران، تمام علایم و یافته‌های بالینی خانواده‌ای بستری در بخش عفونی بیمارستان لقمان تهران به‌صورت روزانه از تاریخ ۵ تا ۱۲ شهریور ۱۳۹۷ ثبت گردید. با شک بالینی بوتولیسم نمونه‌های سرم، مدفوع، ترشحات معده و کشک مصرفی دو بیمار اول جهت آزﻣﺎﻳﺸﺎت ﺗﺨﺼـﺼﻲ ﺑـﻪ ﺑﺨـﺶ ﻣﻴﻜـﺮوب‌ﺷﻨﺎﺳـﻲ اﻧﺴﺘﻴﺘﻮ ﭘﺎﺳﺘﻮر اﻳﺮان ارﺳﺎل شد. یافته‌ها: بیماری بوتولیسم ناشی از مصرف کشک خانگی آلوده به نوروتوکسین کلستریدیوم بوتولینوم تیپ A تشخیص داده شد. بیماران شامل دو مرد و دو زن با میانگین سنی ۵۲/۷ سال بودند. تمام بیماران با تشخیص به‌موقع و دریافت آنتی‌توکسین و درمان‌های حمایتی بهبود یافتند. نتیجه‌گیری: در بیماران هوشیار با علایم فلجی، بیماری بوتولیسم به‌عنوان یک تشخیص افتراقی مهم مطرح می‌باشد.fa_IR
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی تهرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی تهرانfa_IR
dc.relation.ispartofTehran University Medical Journalen_US
dc.subjectآنتی‌توکسین‌هاfa_IR
dc.subjectبوتولیسمfa_IR
dc.subjectمسمومیت غذاییfa_IR
dc.subjectطغیانfa_IR
dc.subjectکشکfa_IR
dc.titleبررسی یک طغیان بوتولیسم تیپ A در اعضای یک خانواده به‌دنبال مصرف کشک خانگی: گزارش کوتاهfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeگزارش كوتاهfa_IR
dc.contributor.departmentگروه پاتوبیولوژی، دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی تهران، تهران، ایران.fa_IR
dc.contributor.departmentگروه پاتوبیولوژی، دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی تهران، تهران، ایران.fa_IR
dc.contributor.departmentگروه پزشکی قانونی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران، ایران.fa_IR
dc.contributor.departmentگروه پزشکی قانونی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران، ایران.fa_IR
dc.contributor.departmentاﻧﺴﺘﻴﺘﻮ ﭘﺎﺳﺘﻮر اﻳﺮان، تهران، ایران.fa_IR
dc.contributor.departmentاﻧﺴﺘﻴﺘﻮ ﭘﺎﺳﺘﻮر اﻳﺮان، تهران، ایران.fa_IR
dc.contributor.departmentمرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت، پژوهشکده سلامت، دانشگاه علوم پزشکی بابل، بابل، ایران.fa_IR
dc.contributor.departmentمرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت، پژوهشکده سلامت، دانشگاه علوم پزشکی بابل، بابل، ایران.fa_IR
dc.contributor.departmentمرکز بیماری‌های واگیر، وزارت بهداشت و درمان ایران، تهران، ایران.fa_IR
dc.contributor.departmentمرکز بیماری‌های واگیر، وزارت بهداشت و درمان ایران، تهران، ایران.fa_IR
dc.contributor.departmentمرکز بیماری‌های واگیر، وزارت بهداشت و درمان ایران، تهران، ایران. مرکز تحقیقات میکروبیولوژی مواد غذایی، دانشگاه علوم پزشکی تهران، تهران، ایران.fa_IR
dc.contributor.departmentمرکز بیماری‌های واگیر، وزارت بهداشت و درمان ایران، تهران، ایران. مرکز تحقیقات میکروبیولوژی مواد غذایی، دانشگاه علوم پزشکی تهران، تهران، ایران.fa_IR
dc.contributor.departmentگروه پاتوبیولوژی، دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی تهران، تهران، ایران. مرکز تحقیقات میکروبیولوژی مواد غذایی، دانشگاه علوم پزشکی تهران، تهران، ایران.fa_IR
dc.contributor.departmentگروه پاتوبیولوژی، دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی تهران، تهران، ایران. مرکز تحقیقات میکروبیولوژی مواد غذایی، دانشگاه علوم پزشکی تهران، تهران، ایران.fa_IR
dc.citation.volume77
dc.citation.issue11
dc.citation.spage720
dc.citation.epage723


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد