مرور دوره 4, شماره 10 بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 6 از 6
-
ارزیابی آلودگی نیتراتی خاک بر اثر میزان آب آبیاری و کود نیتروژن
(دانشگاه آزاد اسلامی, 2011-09-23)آب و نیتروژن دو عامل مهم محدودکنندهی رشد و عملکرد محصولات کشاورزی میباشند. گرچه نیتروژن از عناصر غذایی ضروری گیاهان به شمار میرود، ولی پیامد استفادهی بیرویه از کودهای دارای ترکیبات نیتروژنی، بهمنظور تولید بیشتر ...
-
بررسی تأثیر آبیاری تکمیلی بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم دیم منطقه ی ابهر، استان زنجان
(دانشگاه آزاد اسلامی, 2011-09-23)پژوهش حاضر بهمنظور بررسی تأثیر آبیاری تکمیلی در مراحل مختلف پدیدهشناسی گندم دیم بر زیست توده، عملکرد دانه، وزن هزاردانه و مقدار نیتروژن و پروتئین دانه، در سال زراعی 89-1388 در مزارع شهرستان ابهر در قالب طرح بلوکهای کامل ...
-
توزیع فراوانی رگبار و الگوهای زمانی بارش در چند نمونه ی اقلیمی ایران
(دانشگاه آزاد اسلامی, 2011-09-23)هدف از این پژوهش، بررسی تعیین الگوهای توزیع زمانی بارش در چند نمونهی اقلیمی فراخشک، خشک، نیمه خشک و نیمه مرطوب ایران(بم، تهران، شیراز و گرگان) میباشد. برای این منظور، ابتدا توزیع فراوانی رگبار از لحاظ تداوم بارش(ساعت) ...
-
شبیه سازی فرسایش و انتقال رسوب در محل تلاقی آبراهه ها با استفاده از روش حجم های محدود
(دانشگاه آزاد اسلامی, 2011-09-23)در این مقاله با استفاده از یک روش عددی، الگوهای فرسایش و انتقال رسوب در محل تلاقی دو نهر مورد بررسی قرار گرفته-اند. برای این منظور از روش حجمهای محدود که یک روش تفکیکسازی پذیرفته شده و کارا در حل معادلات حاکم بر جریان ...
-
عوامل موثر بر تغییرات زمان پیمایش جریان زیر سطحی دامنه های پیچیده
(دانشگاه آزاد اسلامی, 2011-09-23)زمان پیمایش زیرسطحی در حقیقت همان زمان پاسخ جریان زیرسطحی دامنههای پیچیده نسبت به نفوذ بارندگی میباشد که در تخمین آب نگار جریان زیرسطحی حوضههای آبخیز بهکار میرود. براساس سازوکار دانی بلاک، جریان زیرسطحی است که سازوکار ...
-
پیش بینی نوسان های دما و بارش در پهنه ی مرکزی استان فارس برای دوره ی زمانی 2040-2011 با کاربرد شبیه ECHAM5
(دانشگاه آزاد اسلامی, 2011-09-23)افزایش غلظت گازهای گلخانهای و افزایش جهانی دما، نشان پر رنگی بر اندازه تولید و ویژگیهای فرآوردههای کشاورزی خواهد داشت. نشان این دگرگونیها در کوتاه شدن دورهی رشد، افزایش تبخیر-تعرق، افزایش عملکرد و نوسان ارزش خوراکی ...



