نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorخسروی, امیرfa_IR
dc.contributor.authorخسروی, امیرfa_IR
dc.contributor.authorمیرزایی, بهمنfa_IR
dc.contributor.authorمیرزایی, بهمنfa_IR
dc.contributor.authorمهربانی, جوادfa_IR
dc.contributor.authorمهربانی, جوادfa_IR
dc.contributor.authorرسولیان, بهرامfa_IR
dc.contributor.authorرسولیان, بهرامfa_IR
dc.date.accessioned1399-11-30T13:37:02Zfa_IR
dc.date.accessioned2021-02-18T13:37:02Z
dc.date.available1399-11-30T13:37:02Zfa_IR
dc.date.available2021-02-18T13:37:02Z
dc.date.issued2015-04-21en_US
dc.date.issued1394-02-01fa_IR
dc.date.submitted2014-01-06en_US
dc.date.submitted1392-10-16fa_IR
dc.identifier.citationخسروی, امیر, خسروی, امیر, میرزایی, بهمن, میرزایی, بهمن, مهربانی, جواد, مهربانی, جواد, رسولیان, بهرام, رسولیان, بهرام. (1394). اثر تعاملی تمرین هوازی و مصرف عصاره آبی کلاله زعفران بر میزان مالون دی آلدئید و سیستم آنتی اکسیدانی قلب و ناحیه پیش‌حرکتی کورتکس مغز موش‌های صحرایی نر جوان پس از یک جلسه فعالیت حاد وامانده‌ساز. فیزیولوژی ورزشی, 7(25), 109-130.fa_IR
dc.identifier.issn2322-164X
dc.identifier.issn2476-7050
dc.identifier.urihttps://spj.ssrc.ac.ir/article_389.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/723645
dc.description.abstractهدف از تحقیق حاضر بررسی اثر تعاملی تمرین هوازی و مصرف عصاره آبی کلاله زعفران بر میزان مالون دی آلدئید و سیستم آنتی اکسیدانی قلب و ناحیه پیش‌حرکتی کورتکس مغز موش‌های صحرایی نر جوان پس از یک جلسه فعالیت حاد وامانده‌ساز بود. 64 سر موش3 ماهه (وزن26±212) در چهار زیر گروه (هر زیرگروه 16 سر) [ 1-=CW مصرف آب مقطر ؛2- CSW= مصرف عصاره آبی زعفران ؛3-= ETW مصرف آب مقطر +تمرین ؛4-= ETSW مصرف عصاره آبی زعفران +تمرین] دسته‌بندی شدند. موش‌های زیرگروه تمرین در 5 روز متوالی هفته، 5 جلسۀ 60 دقیقه‌ای با سرعت 25 متر در دقیقه در شیب 10 درصد روی نوارگردان دویدند. در پایان دوره آزمایش، نیمی از هر زیرگروه بدون وامانده شدن و نیمه دیگر بلافاصله پس از وامانده شدن قربانی شدند و مقادیر سوپراکسیداز دیسموتاز، کاتالاز، گلوتاتیون پروکسیداز، غلظت پروتئین و مالون دی آلدئید قلب و ناحیه پیش‌حرکتی کورتکس مغز به صورت دستی اندازه‌گیری شد. داده های حاصل از آنالیز واریانس دو راهه و تک راهه با اندازه‌گیری های مکرر نشان داد که در نتیجه وامانده سازی سطوح مالون دی آلدئید بافت های قلب (زیر گروه 1،3) و ناحیه پیش‌حرکتی کورتکس مغز (زیر گروه 3،2،1) بطور معناداری افزایش نشان داد. با وجود این، اثر تعاملی تمرین هوازی و عصاره زعفران (زیر گروه 3) از افزایش سطوح پراکسیداسیون لیپیدی جلوگیری کرد. نتایج تحقیق حاضرنشان داد اثر تعاملی تمرین هوازی و عصاره زعفران آسیب های اکسایشی ناشی از فعالیت های وامانده‌ساز را در قلب و ناحیه پیش‌حرکتی مغز کاهش می‌دهد.fa_IR
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherپژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشیfa_IR
dc.relation.ispartofفیزیولوژی ورزشیfa_IR
dc.subjectفعالیت وامانده‌سازfa_IR
dc.subjectزعفرانfa_IR
dc.subjectمالون دی آلدئیدfa_IR
dc.subjectآنتی اکسیدانfa_IR
dc.subjectمتابولیسم ورزشیfa_IR
dc.titleاثر تعاملی تمرین هوازی و مصرف عصاره آبی کلاله زعفران بر میزان مالون دی آلدئید و سیستم آنتی اکسیدانی قلب و ناحیه پیش‌حرکتی کورتکس مغز موش‌های صحرایی نر جوان پس از یک جلسه فعالیت حاد وامانده‌سازfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه آیت اله بروجردی- گروه تربیت بدنیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه آیت اله بروجردی- گروه تربیت بدنیfa_IR
dc.contributor.departmentاستاد.دانشکده تربیت بدنی، دانشگاه گیلان، رشت، ایران.fa_IR
dc.contributor.departmentاستاد.دانشکده تربیت بدنی، دانشگاه گیلان، رشت، ایران.fa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار.دانشکده تربیت بدنی، دانشگاه گیلان، رشت، ایران.fa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار.دانشکده تربیت بدنی، دانشگاه گیلان، رشت، ایران.fa_IR
dc.contributor.departmentدانشیار، مرکز تحقیقات داروهای گیاهی رازی، دانشگاه علوم پزشکی لرستان، خرم آباد ، ایران.fa_IR
dc.contributor.departmentدانشیار، مرکز تحقیقات داروهای گیاهی رازی، دانشگاه علوم پزشکی لرستان، خرم آباد ، ایران.fa_IR
dc.citation.volume7
dc.citation.issue25
dc.citation.spage109
dc.citation.epage130


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد