• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران
    • دوره 30, شماره 191
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران
    • دوره 30, شماره 191
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    مدل سازی معادلات ساختاری آگاهی و نگرش مصرف کنندگان در مورد برچسب های مواد غذایی

    (ندگان)پدیدآور
    شیران, محمدرضاچرمچیان لنگرودی, مهدینجفیان, لیلاخالقی, فاطمه
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    414.8کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    پژوهشي-کامل
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    سابقه و هدف: برچسب، به ابزار ارتباطی و اطلاعاتی میان تولیدکننده/توزیع‌کننده و مشتری اشاره دارد که شامل تمام اطلاعات اختیاری و اجباری است که روی بسته‌بندی محصول به نمایش گذاشته می‌شود. شرط اولیه برای تشکیل نگرش مثبت نسبت به برچسب‌های مواد غذایی، آگاهی وآموزش است. هدف از این مطالعه، مدل‌سازی معادله ساختاری آگاهی و نگرش مصرف‌کنندگان شهر ساری در مورد برچسب‌های مواد غذایی می‌باشد. مواد و روش‌ها: مطالعه حاضر به صورت پیمایشی در سال 1398 انجام شد. جامعۀ آماری کلیه مصرف‌کنندگان مواد غذایی شهر ساری در استان مازندران بود که 167نفر از آن‌ها بر اساس فرمول کوکران به عنوان حجم نمونه انتخاب شدند. جمع‌آوری اطلاعات با استفاده از پرسشنامۀ محقق ساخته بود. همچنین بر پایه مقدار میانگین واریانس استخراج شده (621/0 501/0) و پایایی ترکیبی (941/0 823/0)، پرسشنامه دارای روایی همگرا و پایایی مناسبی بود. برای تجزیه و تحلیل داده‌ها از نرم‌افزار SPSS V16  و SmartPLS 2.0.M3 استفاده شد. یافته‌ها: نتایج به دست آمده از مطالعه حاضر نشان داد که ویژگی‌های محصول، ویژگی‌های برچسب، سن و تحصیلات تأثیر معنی‌داری بر میزان آگاهی در خصوص اطلاعات برچسب مواد غذایی داشتند(01/0(P
    کلید واژگان
    آگاهی
    نگرش
    برچسب مواد غذایی
    صنایع غذایی

    شماره نشریه
    191
    تاریخ نشر
    2020-12-01
    1399-09-11
    ناشر
    دانشگاه علوم پزشکی مازندران
    سازمان پدید آورنده
    دانشیار، مرکز تحقیقات سلامت فرآورده های گیاهی و دامی، دانشگاه علوم پزشکی مازندران، ساری، ایران
    دانشیار، گروه ترویج و آموزش کشاورزی، واحد ساری، دانشگاه آزاد اسلامی، ساری، ایران
    استادیار، گروه علوم و صنایع غذایی، واحد ساری، دانشگاه آزاد اسلامی، ساری، ایران
    دکتری شیمی ترکیبات طبیعی، مرکز تحقیقات سلامت فرآورده های گیاهی و دامی، دانشگاه علوم پزشکی مازندران، ساری، ایران

    شاپا
    1735-9260
    1735-9279
    URI
    http://jmums.mazums.ac.ir/article-1-14348-fa.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/682535

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب