نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorهدایتی فر, روشنکfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-23T22:45:52Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-13T22:45:52Z
dc.date.available1399-08-23T22:45:52Zfa_IR
dc.date.available2020-11-13T22:45:52Z
dc.date.issued2013-03-01en_US
dc.date.issued1391-12-11fa_IR
dc.identifier.citationهدایتی فر, روشنک. (1391). اندازه گیری میزان فلزات سرب، کادمیوم، جیوه و آرسنیک در نمک طعام توسط دستگاه گرافیت کوره ای. دوماه نامه علمي ـ پژوهشي فيض, 16(7), 617-618.fa_IR
dc.identifier.issn1029-7855
dc.identifier.issn2008-9821
dc.identifier.urihttp://feyz.kaums.ac.ir/article-1-1771-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/646169
dc.description.abstractسابقه و هدف: کلرید سدیم از دیرباز به عنوان یک بخش ضروری در رژیم غذایی انسان محسوب می شود و به طور گسترده در صنایع غذایی استفاده می گردد. هم چنین، به عنوان طعم دهنده برای خوش مزه و معطر کردن غذا به طور مستقیم توسط انسان استفاده می شود و می تواند یکی از علل آلودگی مواد غذایی توسط فلزات باشد. سرب، کادمیوم، جیوه و آرسنیک از مهم ترین فلزات سنگین هستند که ممکن است خطرات بهداشتی به دنبال مصرف به همراه داشته باشند. مواد و روش ها: تعداد40 نمونه از نمک های در سطح عرضه در استان لرستان جهت اندازه گیری فلزات انتخاب شدند. برای اندازه گیری آرسنیک و جیوه، از دستگاه هیدرید ژنراتور و برای اندازه گیری کادمیوم و سرب، از دستگاه کوره گرافیتی اتمیک استفاده گردید. نتایج: میانگین غلظت فلزات سنگین کادمیوم، سرب، جیوه و آرسنیک به ترتیب اعداد زیر به دست آمد: کادمیوم، μg/g 032/0؛ سرب، μg/g 52/0؛ آرسنیک، μg/g 025/0 و جیوه، μg/g 098/0. نتیجه گیری: غلظت های آزمایش شده از فلزات سنگین در زیرسطح حداکثر اعلام شده توسط Codex می باشد.fa_IR
dc.format.extent126
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی کاشانfa_IR
dc.relation.ispartofدوماه نامه علمي ـ پژوهشي فيضfa_IR
dc.relation.ispartofFeyz Journal of Kashan University of Medical Sciencesen_US
dc.subjectسربfa_IR
dc.subjectکادمیومfa_IR
dc.subjectجیوهfa_IR
dc.subjectنمکfa_IR
dc.subjectmedicinefa_IR
dc.subjectparaclinicfa_IR
dc.titleاندازه گیری میزان فلزات سرب، کادمیوم، جیوه و آرسنیک در نمک طعام توسط دستگاه گرافیت کوره ایfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشيfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه علوم پزشکی لرستانfa_IR
dc.citation.volume16
dc.citation.issue7
dc.citation.spage617
dc.citation.epage618


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد