نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorحیدریه, نسرینfa_IR
dc.contributor.authorنیک زاد, حسینfa_IR
dc.contributor.authorجمشیدی آرانی, طیبهfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-23T22:35:01Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-13T22:35:01Z
dc.date.available1399-08-23T22:35:01Zfa_IR
dc.date.available2020-11-13T22:35:01Z
dc.date.issued2013-08-01en_US
dc.date.issued1392-05-10fa_IR
dc.identifier.citationحیدریه, نسرین, نیک زاد, حسین, جمشیدی آرانی, طیبه. (1392). بررسی اثر کاتچین چای سبز بر تشنجات ایجاد شده با پنتیلن تترازول در موش سوری نر. دوماه نامه علمي ـ پژوهشي فيض, 17(4), 331-337.fa_IR
dc.identifier.issn1029-7855
dc.identifier.issn2008-9821
dc.identifier.urihttp://feyz.kaums.ac.ir/article-1-2013-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/645222
dc.description.abstractسابقه و هدف: صرع شایع ­ ترین اختلال عصبی پس از سکته مغزی می ­ باشد . گیاهان دارویی با داشتن مواد دارویی متنوع طبیعی و خواص متفاوت، گزینه مناسبی برای کشف داروهای جدید جهت مداوای صرع می­باشند. در این تحقیق اثر کاتچین چای سبز بر تشنجات ناشی از تزریق درون صفاقی پنتیلن تترازول ( PTZ ) در موش سوری نر مورد بررسی قرار گرفت. مواد و روش‌ها: در این‌ مطالعه‌ موش ­ های سوری نر نژاد NMRI در 6 گروه (8=n) دوزهای‌ مختلف کاتچین ‌(200 ، 150 ، 100 ، 50 ، 25 mg/kg ) و یگ گروه ( کنترل ) نرمالین سالین، دریافت کردند و بعد از 30 دقیقه‌ به‌ هر حیوان ‌ mg/kg 80 پنتیلن تترازول به‌­منظور ایجاد تشنج‌ تزریق‌ شد. تمامی تزریقات به­صورت درون صفاقی انجام گرفت . سپس،‌ زمان‌ شروع‌ حملات‌ تشنجی و مدت زمان هر یک از مراحل تشنج در گروه ­ های‌ آزمایش‌ و کنترل‌ اندازه‌گیری‌ و ثبت ‌ گردید . نتایج: نتایج‌ بررسی‌ نشان ­ داد که‌ دوزهای‌ mg/kg 1 0 0 ، 1 5 0 و 200 باعث‌ تأخیر در شروع‌ حملات‌ تشنجی ( آستانه تشنج ) و فازهای 1 ، 2 ، 3 ، 4 و 5 تشنج ‌ نسبت به گروه کنترل می­شوند ( 001/0>P) . نتیجه­گیری: در مجموع می­توان گفت تزریق درون صفاقی کاتچین سبب ایجاد تاخیر در شروع حملات در فازهای مختلف تشنج می­گردد.fa_IR
dc.format.extent254
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی کاشانfa_IR
dc.relation.ispartofدوماه نامه علمي ـ پژوهشي فيضfa_IR
dc.relation.ispartofFeyz Journal of Kashan University of Medical Sciencesen_US
dc.subjectکاتچین چای سبزfa_IR
dc.subjectتشنج‌fa_IR
dc.subjectپنتیلن تترازول‌fa_IR
dc.subjectصرعfa_IR
dc.subjectموش‌ سوری نرfa_IR
dc.subjectmedicinefa_IR
dc.subjectparaclinicfa_IR
dc.titleبررسی اثر کاتچین چای سبز بر تشنجات ایجاد شده با پنتیلن تترازول در موش سوری نرfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشيfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه آزاد اسلامی، واحد قم،fa_IR
dc.citation.volume17
dc.citation.issue4
dc.citation.spage331
dc.citation.epage337


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد