• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • دوماه نامه علمي ـ پژوهشي فيض
    • دوره 22, شماره 3
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • دوماه نامه علمي ـ پژوهشي فيض
    • دوره 22, شماره 3
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    تاثیر مصرف عسل بر پروفایل لیپیدی افراد سالم جوان: یک کارآزمایی بالینی تصادفی شده

    (ندگان)پدیدآور
    رسد, حمیدانتظاری, محمدحسنمهکی, بهزادنورانی, مریمپهلوانی, ناصح
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    214.1کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    كاربردي
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    سابقه و هدف: براساس مطالعات گذشته مصرف عسل می­تواند اثرات مفیدی بر عوامل خطر بیماری­ های قلبی-عروقی داشته باشد. هدف از این مطالعه بررسی اثر مصرف عسل در مقایسه با سوکروز بر پروفایل لیپیدی افراد سالم بود. مواد و روش­ ها: تعداد 60 فرد سالم 18 تا 30 ساله وارد این کارآزمایی بالینی یک ­سوکور شدند. شرکت کنندگان به ­طور تصادفی به دو گروه عسل و سوکروز تقسیم شده و گروه عسل، روزانه 70 گرم عسل و گروه سوکروز، همین مقدار شکر را به­ مدت یک­ ماه مصرف کردند. پروفایل لیپیدی با استفاده از کیت آنزیمی در هر دو گروه در ابتدا و انتهای مداخله اندازه ­گیری و مقایسه شد. نتایج: در ابتدای مطالعه پروفایل لیپیدی تفاوت معنی­­ داری بین افراد شرکت­ کننده در مطالعه نداشت (0/3>P). در پایان مطالعه مصرف عسل باعث کاهش کلسترول تام، تری­گلیسیرید و LDL در شرکت کنندگان شد، ولی مصرف شکر این موارد را افزایش داد (0/03P). در پایان مطالعه مصرف عسل باعث کاهش کلسترول تام، تری­گلیسیرید و LDL در شرکت کنندگان شد، ولی مصرف شکر این موارد را افزایش داد (0/03
    کلید واژگان
    عسل
    سوکروز
    پروفایل لیپیدی
    کلسترول تام
    تری گلیسرید
    کلسترول با چگالی بالا
    کلسترول با چگالی پایین
    medicine
    paraclinic

    شماره نشریه
    3
    تاریخ نشر
    2018-06-01
    1397-03-11
    ناشر
    دانشگاه علوم پزشکی کاشان
    سازمان پدید آورنده
    مرکز بهداشت ماکو، دانشگاه علوم پزشکی ارومیه، ارومیه، ایران
    مرکز تحقیقات امنیت غذایی و گروه تغذیه بالینی، دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، اصفهان، ایران
    گروه آمار زیستی، دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، کرمانشاه، ایران
    دانشکده دندانپزشکی، واحد اصفهان (خوراسگان)، دانشگاه آزاد اسلامی، اصفهان، ایران
    دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی مشهد، مشهد، ایران

    شاپا
    1029-7855
    2008-9821
    URI
    http://feyz.kaums.ac.ir/article-1-3490-fa.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/645119

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب