نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorعبدی, احمدfa_IR
dc.contributor.authorمهاجر ایروانی, اردfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-23T22:31:42Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-13T22:31:42Z
dc.date.available1399-08-23T22:31:42Zfa_IR
dc.date.available2020-11-13T22:31:42Z
dc.date.issued2018-04-01en_US
dc.date.issued1397-01-12fa_IR
dc.identifier.citationعبدی, احمد, مهاجر ایروانی, ارد. (1397). اثر عصاره میوه انار (.Punica granatum L) همراه با تمرین هوازی بر رزیستین، آدیپونکتین سرمی و مقاومت به انسولین زنان مبتلا به دیابت نوع دو. دوماه نامه علمي ـ پژوهشي فيض, 22(1), 39-47.fa_IR
dc.identifier.issn1029-7855
dc.identifier.issn2008-9821
dc.identifier.urihttp://feyz.kaums.ac.ir/article-1-3369-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/644941
dc.description.abstractسابقه و هدف: عوامل مترشحه از آدیپوسیت­ ها مثل رزیستین و آدیپونکتین بر مقاومت محیطی به انسولین و دیابت نوع دو تاثیر دارند. فعالیت­ های بدنی و انار دارای خاصیت ضدالتهابی و آنتی­ اکسیدانی بوده که بر رزیستین و آدیپونکتین تاثیرگذارند. هدف از این پژوهش بررسی اثر مصرف عصاره میوه انار همراه با تمرین هوازی بر رزیستین، آدیپونکتین سرمی و مقاومت به انسولین زنان مبتلا به دیابتی نوع دو می­باشد. مواد و روش­ ها: تعداد 33 نفر زن مبتلا به دیابت نوع دو از شهرستان بابل انتخاب شده و به ­طور تصادفی به چهار گروه (کنترل، عصاره میوه انار، تمرین و عصاره میوه انار-تمرین) تقسیم شدند. گروه ­های تمرین به­ مدت شش هفته، هر هفته سه جلسه (با شدت 60 تا 75  درصد ضربان قلب ذخیره و مدت 25 تا 45 دقیقه) در برنامه تمرینی هوازی شرکت کردند. گروه ­های کنترل-عصاره میوه انار و عصاره میوه انار -تمرین، 150 میلی ­لیتر عصاره میوه انار را به مدت شش هفته (حدود ساعت 18 عصر) مصرف نمودند. دو روز قبل و بعد از اجرای پروتکل، خون­گیری انجام شد. نتایج: یافته­ ها نشان داد که تفاوت معنی­داری بین سطوح رزیستین در سه گروه تجربی وجود ندارد. همچنین، نتایج نشان داد که تفاوت معنی­ داری بین سطوح آدیپونکتین و مقاومت به انسولین در هر چهار گروه وجود دارد. نتیجه ­گیری: در مجموع می­ توان گقت تمرین و عصاره میوه انار و ترکیب این دو از طریق کاهش آدیپونکتین و مقاومت به انسولین در زنان مبتلا به دیابت نوع دو اثرات آنتی ­اکسیدانی و ضدالتهابی نشان می­ دهند.fa_IR
dc.format.extent270
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی کاشانfa_IR
dc.relation.ispartofدوماه نامه علمي ـ پژوهشي فيضfa_IR
dc.relation.ispartofFeyz Journal of Kashan University of Medical Sciencesen_US
dc.subjectتمرین هوازیfa_IR
dc.subjectعصاره میوه انارfa_IR
dc.subjectرزیستینfa_IR
dc.subjectآدیپونکتینfa_IR
dc.subjectدیابت نوع دوfa_IR
dc.subjectعمومىfa_IR
dc.titleاثر عصاره میوه انار (.Punica granatum L) همراه با تمرین هوازی بر رزیستین، آدیپونکتین سرمی و مقاومت به انسولین زنان مبتلا به دیابت نوع دوfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشيfa_IR
dc.contributor.departmentگروه فیزیولوژی ورزشی، واحد آیت الله آملی، دانشگاه آزاد اسلامی، آمل، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentگروه فیزیولوژی ورزشی، واحد آیت الله آملی، دانشگاه آزاد اسلامی، آمل، ایرانfa_IR
dc.citation.volume22
dc.citation.issue1
dc.citation.spage39
dc.citation.epage47


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد