مرور دوره 16, شماره 7 بر اساس موضوع "ارزش غذایی"

  • کاربرد اسپیرولینا به عنوان مکمل غذائی روی در غنی سازی نان سنگک ایرانی 

    باغستانی, مسعود؛ عزیزخانی, محمد؛ باقری, زینب؛ بوستانی, البرز؛ نیکمنش, هدا؛ صفابخش, مریم؛ نجفی, رضا؛ باغستانی, مطهره (دانشگاه علوم پزشکی کاشان, 2013-03-01)
    سابقه و هدف: روی دومین عنصر کمیاب در بدن انسان است و تقریباً 48 درصد از مردم دنیا از بیماری­های ناشی از فقر رنج می­برند. استفاده از مکمل­های غذایی در سبد مصرف روزانه رایج گشته است. و استفاده از منابع دریایی به ­ عنوان یکی ...