نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorعسگری طایی, فرزانهfa_IR
dc.contributor.authorقندچی, زهرهfa_IR
dc.contributor.authorمصطفوی, سیدعلیfa_IR
dc.contributor.authorحسین‌زاده, پیامfa_IR
dc.contributor.authorمحمودی مجدآبادی, محمودfa_IR
dc.contributor.authorکشاورز, سیدعلیfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-23T16:42:15Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-13T16:42:15Z
dc.date.available1399-08-23T16:42:15Zfa_IR
dc.date.available2020-11-13T16:42:15Z
dc.date.issued2012-06-01en_US
dc.date.issued1391-03-12fa_IR
dc.identifier.citationعسگری طایی, فرزانه, قندچی, زهره, مصطفوی, سیدعلی, حسین‌زاده, پیام, محمودی مجدآبادی, محمود, کشاورز, سیدعلی. (1391). کنترل گلایسمی در ارتباط با رژیم غذایی و برنامه انسولین درمانی در بیماران دیابتی نوع 1. مجله دیابت و متابولیسم ایران, 11(4), 384-392.fa_IR
dc.identifier.issn‪2345-4008
dc.identifier.issn‪2345-4016
dc.identifier.urihttp://ijdld.tums.ac.ir/article-1-42-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/622955
dc.description.abstractمقدمه: یکی از عمده‌ترین نگرانی‌ها در کودکان مبتلا به دیابت نوع 1 کنترل گلایسمی است. هدف این مطالعه تعیین چگونگی کنترل گلایسمی در ارتباط با رژیم غذایی و برنامه انسولین درمانی در بیماران دیابتی نوع 1 است.روش‌ها: در مطالعه توصیفی - مقطعی حاضر،85 کودک دیابتی نوع یک عضو انجمن دیابت ایران با میانگین سنی 2±2/14 سال مورد بررسی قرارگرفتند. برای بیماران یادآمد24 ساعته خوراک برای 3 روز تکمیل شد. جهت بررسی وضعیت کنترل گلایسمی از شاخص هموگلوبین گلیکوزیله استفاده شد.یافته‌ها: میانگین درصد هموگلوبین گلیکوزیله افراد شرکت کننده در این پژوهش 9/1 ± 1/8 درصد بود. اکثر بیماران (57%) کنترل مطلوبی روی سطوح قند خون خود نداشتند. بین سطوح HbA1C و تعداد وعده‌های غذایی (02/0(P=، دفعات پایش قند خون در روز (004/0(P= و سطح تحصیلات مادر (003/0(P= ارتباط معکوس معنی‌دار مشاهده شد. بین دفعات مراجعه به پزشک (01/0 = (P، دفعات بستری شدن در بیمارستان در سال گذشته (002/0 = (P، و بعد خانوار (001/0(P= با سطوح HbA1C ارتباط معنی‌دار بود.نتیجه‌گیری: با توجه به کنترل نامناسب گلایسمی در اکثر بیماران دیابتی نوع 1 مورد بررسی، لزوم تبیین راهکارهای موثر درمانی و تغذیه‌ای در این بیماران ضروری به نظر می‌رسد.fa_IR
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی تهرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله دیابت و متابولیسم ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Journal of Diabetes and Lipid Disordersen_US
dc.subjectکنترل گلایسمیfa_IR
dc.subjectHbA1Cfa_IR
dc.subjectبرنامه غذاییfa_IR
dc.subjectانسولین درمانیfa_IR
dc.subjectدیابتی نوع 1fa_IR
dc.subjectعمومىfa_IR
dc.titleکنترل گلایسمی در ارتباط با رژیم غذایی و برنامه انسولین درمانی در بیماران دیابتی نوع 1fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشيfa_IR
dc.contributor.departmentگروه تغذیه و بیوشیمی، دانشکده بهداشت، پردیس بین‌الملل، دانشگاه علوم پزشکی تهرانfa_IR
dc.contributor.departmentگروه تغذیه و بیوشیمی، دانشکده بهداشت، پردیس بین‌الملل، دانشگاه علوم پزشکی تهرانfa_IR
dc.contributor.departmentگروه تغذیه و بیوشیمی، دانشکده بهداشت، پردیس بین‌الملل، دانشگاه علوم پزشکی تهرانfa_IR
dc.contributor.departmentگروه تغذیه و بیوشیمی، دانشکده بهداشت، پردیس بین‌الملل، دانشگاه علوم پزشکی تهرانfa_IR
dc.contributor.departmentگروه آمار و اپیدمیولوژی، پردیس بین‌الملل، دانشگاه علوم پزشکی تهرانfa_IR
dc.contributor.departmentگروه تغذیه و بیوشیمی، دانشکده بهداشت، پردیس بین‌الملل، دانشگاه علوم پزشکی تهرانfa_IR
dc.citation.volume11
dc.citation.issue4
dc.citation.spage384
dc.citation.epage392


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد