مرور دوره 15, شماره 2 بر اساس موضوع "الگوهای غذایی"

  • الگوی غذایی بر پایه غلات کامل و حبوبات و خطر ابتلا به دیابت نوع دو 

    مصلحی, نازنین؛ حسینی-اصفهانی, فیروزه؛ حسین پناه, فرهاد؛ میرمیران, پروین؛ حجت, پروانه؛ عزیزی, فریدون (دانشگاه علوم پزشکی تهران, 2016-01-01)
    مقدمه: مطالعه حاضر به‌منظور شناسایی الگوهای غذایی غالب در افراد بزرگسال ایرانی و ارتباط آن با خطر دیابت نوع دو انجام شد. روش‌ها: این مطالعه‌ مورد-شاهدی آشیانه‌ای، در قالب مطالعه‌ قند و لیپید تهران در 698 زن و مرد بزرگسال ...