نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorعابدینی, سمیهfa_IR
dc.contributor.authorپورقاسم, بهرام بهرامfa_IR
dc.contributor.authorبابایی, حسینfa_IR
dc.contributor.authorعلی عسگرزاده, اکبرfa_IR
dc.contributor.authorپورعبداللهی, پروینfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-23T15:26:11Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-13T15:26:12Z
dc.date.available1399-08-23T15:26:11Zfa_IR
dc.date.available2020-11-13T15:26:12Z
dc.date.issued2013-06-01en_US
dc.date.issued1392-03-11fa_IR
dc.identifier.citationعابدینی, سمیه, پورقاسم, بهرام بهرام, بابایی, حسین, علی عسگرزاده, اکبر, پورعبداللهی, پروین. (1392). تاثیر مصرف مکمل عصاره‌ی هسته‌ی انگورVitis Vinifera) ) بر پروفایل لیپیدی در بیماران دیابتی نوع 2. مجله‌ي غدد درون‌ريز و متابوليسم ايران, 15(1), 59-66.fa_IR
dc.identifier.issn1683-4844
dc.identifier.issn1683-5476
dc.identifier.urihttp://ijem.sbmu.ac.ir/article-1-1387-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/620437
dc.description.abstractمقدمه: ناهنجاری‌های لیپیدی یکی از اصلی‌ترین عوامل ایجاد کننده‌ی بیماری‌های قلبی ـ عروقی در بیماران دیابتی نوع 2 می‌باشد. پژوهش حاضر برای بررسی اثرات مکمل عصاره‌ی هسته‌ی انگور [grape seed extract (GSE)] بر پروفایل لیپیدی سرم در بیماران دیابتی نوع 2 طراحی گردید. مواد و روش‌ها: پژوهش حاضر به روش کارآزمایی بالینی سه سو کور انجام شد. 48 بیمار دیابتی به شکل تصادفی به دو گروه مکمل عصاره‌ی هسته‌ی انگور و دارونما تقسیم شدند. بیماران در گروه عصاره‌ی هسته‌ی انگور، 200 میلی‌گرم در روز عصاره‌ی هسته‌ی انگور به مدت 8 هفته دریافت کردند، در حالی‌که گروه دارونما، دارونمای مشابه دریافت نمودند. در ابتدا و انتهای 8 هفته، پس از 12 تا 14 ساعت ناشتایی 5 میلی‌لیتر خون از بیماران مورد پژوهش گرفته شد و سپس تری‌گلیسرید، کلسترول تام، کلسترول ـ HDL و کلسترول ـ LDL سرم اندازه‌گیری گردید. یافته‌ها: تفاوت معنی‌داری از نظر میانگین تغییرات تری‌گلیسرید، کلسترول تام، کلسترول ـ HDL و کلسترول ـ LDL سرم بین دو گروه دیده نشد. نتیجه‌گیری: یافته‌های پژوهش حاضر نشان داد، مکمل عصاره‌ی هسته‌ی انگور اثری بر پروفایل لیپیدی سرم در بیماران دیابتی نوع 2 ندارد.fa_IR
dc.format.extent292
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتیfa_IR
dc.relation.ispartofمجله‌ي غدد درون‌ريز و متابوليسم ايرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Journal of Endocrinology and Metabolismen_US
dc.subjectعصاره‌ی هسته‌ی انگورfa_IR
dc.subjectپروفایل لیپیدیfa_IR
dc.subjectدیابت نوع 2fa_IR
dc.subjectغدد درون‌ریزfa_IR
dc.titleتاثیر مصرف مکمل عصاره‌ی هسته‌ی انگورVitis Vinifera) ) بر پروفایل لیپیدی در بیماران دیابتی نوع 2fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentمرکز تحقیقات کاربردی دارویی تبریزfa_IR
dc.contributor.departmentمرکز تحقیقات بیوشبمی و تغذیهfa_IR
dc.contributor.departmentمرکز تحقیقات کاربردی دارویی تبریزfa_IR
dc.contributor.departmentدانشکده پزشکی تبریزfa_IR
dc.contributor.departmentمرکز تحقیقات بیوشبمی و تغذیهfa_IR
dc.citation.volume15
dc.citation.issue1
dc.citation.spage59
dc.citation.epage66


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد