مرور دوره 12, شماره 2 بر اساس موضوع "الگوهای غذایی"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
پیشگویی تغییرات شاخصهای چاقی با توجه به الگوهای غذایی به کمک روش رگرسیون با رتبهبندی کاهش یافته در مطالعهی آیندهنگر قند و لیپید تهران
(دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی, 2010-07-01)مقدمه: هدف از این مطالعه بررسی ارتباط بین شاخصهای چاقی شامل نمایهی تودهی بدن (BMI)، دور کمر (WC) و نسبت دورکمر به دور باسن (WHR) و الگوهای تغذیهای حاصل از تحلیل Reduced Rank Regression (RRR) در یک بررسی کوهورت میان ...



