مرور دوره 8, شماره 4 بر اساس موضوع "بی‌کربنات سدیم"

  • شواهد تأثیر استفاده از جوش شیرین در نانوایی‌ها بر سلامت عمومی: مرور نظام‌مند 

    پوربختیاران, الهام؛ صولت, محمد حسین؛ رشیدیان, آرش؛ پاسالار, پروین؛ راستکاری, نوشین؛ یونسیان, مسعود (انجمن علمی اپیدمیولوژیست‌های ایران, 2013-03-01)
    مقدمه و اهداف: در دهه اخیر، در کشور ما نظراتی درباره زیان‌آوربودن استفاده از جوش شیرین در نانوایی‌ها برای سلامت انسان، در محافل عمومی و علمی مطرح شده ‌است. اکنون، مصرف این ماده در فرایند تهیه نان، در کشور ما ممنوع است. در ...