نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorطاهری, علیfa_IR
dc.contributor.authorعابدیان کناری, عبدالمحمدfa_IR
dc.contributor.authorحلاج, روئینfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-23T10:00:59Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-13T10:01:00Z
dc.date.available1399-08-23T10:00:59Zfa_IR
dc.date.available2020-11-13T10:01:00Z
dc.date.issued2012-01-01en_US
dc.date.issued1390-10-11fa_IR
dc.identifier.citationطاهری, علی, عابدیان کناری, عبدالمحمد, حلاج, روئین. (1390). تاثیر پروتئین هیدرولیز شده حاصل از ماهی ساردین پهلو طلایی (Sardinella gibossa) و ضایعات کشتارگاهی طیور بر ترکیب اسیدهای آمینه، رشد و بقا آلوینهای ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). مجله علمي شيلات ايران, 20(4), 81-96. doi: 10.22092/ISFJ.2017.110026fa_IR
dc.identifier.issn1026-1354
dc.identifier.issn2322-5998
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2017.110026
dc.identifier.urihttp://isfj.ir/article-1-519-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/599624
dc.format.extent348
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات شیلات ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علمي شيلات ايرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Scientific Fisheries Journalen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2017.110026
dc.subjectتغذیهfa_IR
dc.subjectآرد ماهیfa_IR
dc.subjectپرورشfa_IR
dc.subjectجیره غذاییfa_IR
dc.subjectتغذيهfa_IR
dc.titleتاثیر پروتئین هیدرولیز شده حاصل از ماهی ساردین پهلو طلایی (Sardinella gibossa) و ضایعات کشتارگاهی طیور بر ترکیب اسیدهای آمینه، رشد و بقا آلوینهای ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشيfa_IR
dc.citation.volume20
dc.citation.issue4
dc.citation.spage81
dc.citation.epage96


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد