| dc.contributor.author | طاهری, علی | fa_IR |
| dc.contributor.author | عابدیان کناری, عبدالمحمد | fa_IR |
| dc.contributor.author | حلاج, روئین | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-08-23T10:00:59Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-11-13T10:01:00Z | |
| dc.date.available | 1399-08-23T10:00:59Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-11-13T10:01:00Z | |
| dc.date.issued | 2012-01-01 | en_US |
| dc.date.issued | 1390-10-11 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | طاهری, علی, عابدیان کناری, عبدالمحمد, حلاج, روئین. (1390). تاثیر پروتئین هیدرولیز شده حاصل از ماهی ساردین پهلو طلایی (Sardinella gibossa) و ضایعات کشتارگاهی طیور بر ترکیب اسیدهای آمینه، رشد و بقا آلوینهای ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). مجله علمي شيلات ايران, 20(4), 81-96. doi: 10.22092/ISFJ.2017.110026 | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 1026-1354 | |
| dc.identifier.issn | 2322-5998 | |
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2017.110026 | |
| dc.identifier.uri | http://isfj.ir/article-1-519-fa.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/599624 | |
| dc.format.extent | 348 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | موسسه تحقیقات شیلات ایران | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | مجله علمي شيلات ايران | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Iranian Scientific Fisheries Journal | en_US |
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2017.110026 | |
| dc.subject | تغذیه | fa_IR |
| dc.subject | آرد ماهی | fa_IR |
| dc.subject | پرورش | fa_IR |
| dc.subject | جیره غذایی | fa_IR |
| dc.subject | تغذيه | fa_IR |
| dc.title | تاثیر پروتئین هیدرولیز شده حاصل از ماهی ساردین پهلو طلایی (Sardinella gibossa) و ضایعات کشتارگاهی طیور بر ترکیب اسیدهای آمینه، رشد و بقا آلوینهای ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | پژوهشي | fa_IR |
| dc.citation.volume | 20 | |
| dc.citation.issue | 4 | |
| dc.citation.spage | 81 | |
| dc.citation.epage | 96 | |