تاثیر پروتئین هیدرولیز شده حاصل از ماهی ساردین پهلو طلایی (Sardinella gibossa) و ضایعات کشتارگاهی طیور بر ترکیب اسیدهای آمینه، رشد و بقا آلوینهای ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
(ندگان)پدیدآور
طاهری, علیعابدیان کناری, عبدالمحمدحلاج, روئیننوع مدرک
Textپژوهشي
زبان مدرک
فارسیکلید واژگان
تغذیهآرد ماهی
پرورش
جیره غذایی
تغذيه
شماره نشریه
4تاریخ نشر
2012-01-011390-10-11
ناشر
موسسه تحقیقات شیلات ایرانشاپا
1026-13542322-5998




