نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorموزان زاده طرفی, منصورfa_IR
dc.contributor.authorپقه, اسمعیلfa_IR
dc.contributor.authorذبایح نجف آبادی, مجتبیfa_IR
dc.contributor.authorغفله مرمضی, جاسمfa_IR
dc.contributor.authorحسینی, سید جوادfa_IR
dc.contributor.authorمهرجویان, شاپورfa_IR
dc.contributor.authorاصولی, عبدالرحیمfa_IR
dc.contributor.authorسقاوی, حمیدfa_IR
dc.contributor.authorمنعم, جوادfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-23T10:00:52Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-13T10:00:52Z
dc.date.available1399-08-23T10:00:52Zfa_IR
dc.date.available2020-11-13T10:00:52Z
dc.date.issued2018-10-01en_US
dc.date.issued1397-07-09fa_IR
dc.identifier.citationموزان زاده طرفی, منصور, پقه, اسمعیل, ذبایح نجف آبادی, مجتبی, غفله مرمضی, جاسم, حسینی, سید جواد, مهرجویان, شاپور, اصولی, عبدالرحیم, سقاوی, حمید, منعم, جواد. (1397). یافته علمی: درصد غذادهی مناسب در دوره نرسری ماهی شانک زردباله Acanthopagrus latus. مجله علمي شيلات ايران, 27(4), 165-168. doi: 10.22092/ISFJ.2018.117753fa_IR
dc.identifier.issn1026-1354
dc.identifier.issn2322-5998
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2018.117753
dc.identifier.urihttp://isfj.ir/article-1-1847-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/599611
dc.description.abstractیک تحقیق 30 روزه به منظور بررسی اثرات درصد غذادهی مختلف (2، 4، 6، 8، 10% وزن تر/روز) و غذای تر (20% وزن تر/روز) بر عملکرد رشد و مصرف جیره غذایی ماهی شانک زردباله (Acanthopagrus latus) انگشت قد (با وزن اولیه 8/0 گرم) در مرحله نرسری انجام شد. ماهیان تغذیه شده با غذای تر کمترین بازماندگی و کارایی تغذیه را نسبت به سایر تیمار­ها داشتند. عملکرد رشد شامل وزن نهایی و نرخ رشد ویژه (SGR) با افزایش سطح غذادهی به طور معنی­داری افزایش یافت (05/0p<). ارتباط بین نرخ رشد ویژه (% در روز) و سطح غذادهی (% در روز) به صورت منحنی مجانبی و به صورت 7319/0+x3196/0=SGR توصیف شد. اختلاف معنی­داری در شاخص­های کبدی، احشایی و چاقی در بین تیمار­ها دیده نشد. بر اساس نتایج بالا می­توان نتیجه­گیری کرد که غذادهی در سطح 8% وزن بدن در روز برای عملکرد رشد و کارایی تغذیه­ای ماهی شانک در مرحله نرسری مناسب است.fa_IR
dc.format.extent319
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات شیلات ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علمي شيلات ايرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Scientific Fisheries Journalen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2018.117753
dc.subjectنرخ غذادهیfa_IR
dc.subjectمرحله نرسریfa_IR
dc.subjectغذای ترfa_IR
dc.subjectغذای خشکfa_IR
dc.subjectAcanthopagrus latusfa_IR
dc.titleیافته علمی: درصد غذادهی مناسب در دوره نرسری ماهی شانک زردباله Acanthopagrus latusfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشيfa_IR
dc.contributor.departmentایستگاه تحقیقاتی ماهیان دریایی بندر امام خمینیfa_IR
dc.contributor.departmentایستگاه تحقیقاتی ماهیان دریایی بندر امام خمینیfa_IR
dc.contributor.departmentایستگاه تحقیقاتی ماهیان دریایی بندر امام خمینیfa_IR
dc.contributor.departmentپژوهشکده آبزی پروری جنوب کشورfa_IR
dc.contributor.departmentایستگاه تحقیقاتی ماهیان دریایی بندر امام خمینیfa_IR
dc.contributor.departmentایستگاه تحقیقاتی ماهیان دریایی بندر امام خمینیfa_IR
dc.contributor.departmentایستگاه تحقیقاتی ماهیان دریایی بندر امام خمینیfa_IR
dc.contributor.departmentایستگاه تحقیقاتی ماهیان دریایی بندر امام خمینیfa_IR
dc.contributor.departmentایستگاه تحقیقاتی ماهیان دریایی بندر امام خمینیfa_IR
dc.citation.volume27
dc.citation.issue4
dc.citation.spage165
dc.citation.epage168


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد