| dc.contributor.author | موزان زاده طرفی, منصور | fa_IR |
| dc.contributor.author | پقه, اسمعیل | fa_IR |
| dc.contributor.author | ذبایح نجف آبادی, مجتبی | fa_IR |
| dc.contributor.author | غفله مرمضی, جاسم | fa_IR |
| dc.contributor.author | حسینی, سید جواد | fa_IR |
| dc.contributor.author | مهرجویان, شاپور | fa_IR |
| dc.contributor.author | اصولی, عبدالرحیم | fa_IR |
| dc.contributor.author | سقاوی, حمید | fa_IR |
| dc.contributor.author | منعم, جواد | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-08-23T10:00:52Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-11-13T10:00:52Z | |
| dc.date.available | 1399-08-23T10:00:52Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-11-13T10:00:52Z | |
| dc.date.issued | 2018-10-01 | en_US |
| dc.date.issued | 1397-07-09 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | موزان زاده طرفی, منصور, پقه, اسمعیل, ذبایح نجف آبادی, مجتبی, غفله مرمضی, جاسم, حسینی, سید جواد, مهرجویان, شاپور, اصولی, عبدالرحیم, سقاوی, حمید, منعم, جواد. (1397). یافته علمی: درصد غذادهی مناسب در دوره نرسری ماهی شانک زردباله Acanthopagrus latus. مجله علمي شيلات ايران, 27(4), 165-168. doi: 10.22092/ISFJ.2018.117753 | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 1026-1354 | |
| dc.identifier.issn | 2322-5998 | |
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2018.117753 | |
| dc.identifier.uri | http://isfj.ir/article-1-1847-fa.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/599611 | |
| dc.description.abstract | یک تحقیق 30 روزه به منظور بررسی اثرات درصد غذادهی مختلف (2، 4، 6، 8، 10% وزن تر/روز) و غذای تر (20% وزن تر/روز) بر عملکرد رشد و مصرف جیره غذایی ماهی شانک زردباله (Acanthopagrus latus) انگشت قد (با وزن اولیه 8/0 گرم) در مرحله نرسری انجام شد. ماهیان تغذیه شده با غذای تر کمترین بازماندگی و کارایی تغذیه را نسبت به سایر تیمارها داشتند. عملکرد رشد شامل وزن نهایی و نرخ رشد ویژه (SGR) با افزایش سطح غذادهی به طور معنیداری افزایش یافت (05/0p<). ارتباط بین نرخ رشد ویژه (% در روز) و سطح غذادهی (% در روز) به صورت منحنی مجانبی و به صورت 7319/0+x3196/0=SGR توصیف شد. اختلاف معنیداری در شاخصهای کبدی، احشایی و چاقی در بین تیمارها دیده نشد. بر اساس نتایج بالا میتوان نتیجهگیری کرد که غذادهی در سطح 8% وزن بدن در روز برای عملکرد رشد و کارایی تغذیهای ماهی شانک در مرحله نرسری مناسب است. | fa_IR |
| dc.format.extent | 319 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | موسسه تحقیقات شیلات ایران | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | مجله علمي شيلات ايران | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Iranian Scientific Fisheries Journal | en_US |
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2018.117753 | |
| dc.subject | نرخ غذادهی | fa_IR |
| dc.subject | مرحله نرسری | fa_IR |
| dc.subject | غذای تر | fa_IR |
| dc.subject | غذای خشک | fa_IR |
| dc.subject | Acanthopagrus latus | fa_IR |
| dc.title | یافته علمی: درصد غذادهی مناسب در دوره نرسری ماهی شانک زردباله Acanthopagrus latus | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | پژوهشي | fa_IR |
| dc.contributor.department | ایستگاه تحقیقاتی ماهیان دریایی بندر امام خمینی | fa_IR |
| dc.contributor.department | ایستگاه تحقیقاتی ماهیان دریایی بندر امام خمینی | fa_IR |
| dc.contributor.department | ایستگاه تحقیقاتی ماهیان دریایی بندر امام خمینی | fa_IR |
| dc.contributor.department | پژوهشکده آبزی پروری جنوب کشور | fa_IR |
| dc.contributor.department | ایستگاه تحقیقاتی ماهیان دریایی بندر امام خمینی | fa_IR |
| dc.contributor.department | ایستگاه تحقیقاتی ماهیان دریایی بندر امام خمینی | fa_IR |
| dc.contributor.department | ایستگاه تحقیقاتی ماهیان دریایی بندر امام خمینی | fa_IR |
| dc.contributor.department | ایستگاه تحقیقاتی ماهیان دریایی بندر امام خمینی | fa_IR |
| dc.contributor.department | ایستگاه تحقیقاتی ماهیان دریایی بندر امام خمینی | fa_IR |
| dc.citation.volume | 27 | |
| dc.citation.issue | 4 | |
| dc.citation.spage | 165 | |
| dc.citation.epage | 168 | |