یافته علمی: درصد غذادهی مناسب در دوره نرسری ماهی شانک زردباله Acanthopagrus latus
(ندگان)پدیدآور
موزان زاده طرفی, منصورپقه, اسمعیلذبایح نجف آبادی, مجتبیغفله مرمضی, جاسمحسینی, سید جوادمهرجویان, شاپوراصولی, عبدالرحیمسقاوی, حمیدمنعم, جوادنوع مدرک
Textپژوهشي
زبان مدرک
فارسیچکیده
یک تحقیق 30 روزه به منظور بررسی اثرات درصد غذادهی مختلف (2، 4، 6، 8، 10% وزن تر/روز) و غذای تر (20% وزن تر/روز) بر عملکرد رشد و مصرف جیره غذایی ماهی شانک زردباله (Acanthopagrus latus) انگشت قد (با وزن اولیه 8/0 گرم) در مرحله نرسری انجام شد. ماهیان تغذیه شده با غذای تر کمترین بازماندگی و کارایی تغذیه را نسبت به سایر تیمارها داشتند. عملکرد رشد شامل وزن نهایی و نرخ رشد ویژه (SGR) با افزایش سطح غذادهی به طور معنیداری افزایش یافت (05/0p
کلید واژگان
نرخ غذادهیمرحله نرسری
غذای تر
غذای خشک
Acanthopagrus latus
شماره نشریه
4تاریخ نشر
2018-10-011397-07-09
ناشر
موسسه تحقیقات شیلات ایرانسازمان پدید آورنده
ایستگاه تحقیقاتی ماهیان دریایی بندر امام خمینیایستگاه تحقیقاتی ماهیان دریایی بندر امام خمینی
ایستگاه تحقیقاتی ماهیان دریایی بندر امام خمینی
پژوهشکده آبزی پروری جنوب کشور
ایستگاه تحقیقاتی ماهیان دریایی بندر امام خمینی
ایستگاه تحقیقاتی ماهیان دریایی بندر امام خمینی
ایستگاه تحقیقاتی ماهیان دریایی بندر امام خمینی
ایستگاه تحقیقاتی ماهیان دریایی بندر امام خمینی
ایستگاه تحقیقاتی ماهیان دریایی بندر امام خمینی
شاپا
1026-13542322-5998




