اثر شوری های مختلف بر میزان املاح، فشار اسمزی، آب بافت بدن، سلولهای کلراید آبششی و درصد تلفات بچه ماهی سفید (Rutilus frisii kutum Kamensky 1901)
(ندگان)پدیدآور
عطایی مهر, بابکمجازی امیری, باقرمیرواقفی, علیرضانظامی, شعبانعلیریاضی, غلامحسیننوع مدرک
Textپژوهشي
زبان مدرک
فارسیچکیده
تغییرات میزان یون های سدیم، کلر، پتاسیم، اسمولاریته، آب بافت بدن و اندازه و تعداد سلولهای کلراید آبشش در بچه ماهیان سفید ۰/۲، ۰/۵و1 گرمی در اثر استرس انتقال به شوری های صفر، 7، ۱۲/۵ و 16گرم در لیتر در ساعات صفر، 12، ۲۴، ۴8 و۷۲ پس از شروع آزمایش به همراه درصد تلفات آنها بررسی شد. میزان یون ها و اسمولاریته در وزنهای ۰/۲و 5/0گرم با افزایش شوری از صفر تا 5/12گرم در لیتر طی ۱۲ ساعت اولیه افزایش یافته و در این ساعت به حداکثر میانگین در شوری 5/12گرم در لیتر رسید (P
کلید واژگان
فيزيولوژي آبزيانشماره نشریه
2تاریخ نشر
2010-07-011389-04-10
ناشر
موسسه تحقیقات شیلات ایرانشاپا
1026-13542322-5998




