| dc.contributor.author | مسگران, نرگس | fa_IR |
| dc.contributor.author | رومیانی, لاله | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-08-23T10:00:12Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-11-13T10:00:13Z | |
| dc.date.available | 1399-08-23T10:00:12Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-11-13T10:00:13Z | |
| dc.date.issued | 2018-07-01 | en_US |
| dc.date.issued | 1397-04-10 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | مسگران, نرگس, رومیانی, لاله. (1397). اثر نایسین، سدیم لاکتات و بستهبندی اتمسفر تغییر یافته بر ماندگاری برگر کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix). مجله علمي شيلات ايران, 27(2), 91-103. doi: 10.22092/ISFJ.2018.116718 | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 1026-1354 | |
| dc.identifier.issn | 2322-5998 | |
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2018.116718 | |
| dc.identifier.uri | http://isfj.ir/article-1-1926-fa.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/599567 | |
| dc.description.abstract | این تحقیق با هدف بررسی تاثیر نایسین (1/0 درصد) و سدیم لاکتات (1 درصد) بر روی ویژگیهای میکروبی و بیوشیمیایی432 نمونه برگر کپور نقرهای در بستهبندی با اتمسفر اصلاح شده با چهار ترکیب بستهبندی معمولی (تیمار 1)، CO2 50% + O2 5% +N2 45% (تیمار 2)، CO2 45% + N2 55% (تیمار 3) و CO2 55% + N2 45% (تیمار 4) در روزهای صفر، 3، 6، 9، 12 و 15 و با سه تکرار در دمای یخچال مورد بررسی قرار گرفت. پارامترهای بیوشیمیایی مورد بررسی شامل pH، TVB-N (بازهای نیتروژنی فرار)،TBA (تیوباربیتیوریک اسید)، PV (شاخص پراکسید)، FFA (اسیدهای چرب آزاد) و TVC (باکتریهای زنده کل) بودند. نتایج نشان داد با افزایش سطح دیاکسیدکربن و نیتروژن و کاهش سطح اکسیژن میزان شاخصهای بیوشیمیایی افزایش می یابد. میزان TVB-N، PVو FFA در انتهای دوره بین تیمارهای 3 و 4 اختلاف معنیداری وجود نداشت (05/0<p). همچنین بار میکروبی در تمام تیمارها به جز تیمار 4 در روز پانزدهم از حد مجاز (Log CFU /g 107) عبور کرد. نتایج میکروبی نشان داد که بهترین تیمار مربوط به تیمار چهارم با شش روز ماندگاری بیشتر نسبت به تیمار 1 بود. | fa_IR |
| dc.format.extent | 825 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | موسسه تحقیقات شیلات ایران | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | مجله علمي شيلات ايران | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Iranian Scientific Fisheries Journal | en_US |
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2018.116718 | |
| dc.subject | برگر کپور نقرهای | fa_IR |
| dc.subject | بستهبندی MAP | fa_IR |
| dc.subject | سدیم لاکتات | fa_IR |
| dc.subject | نایسین | fa_IR |
| dc.title | اثر نایسین، سدیم لاکتات و بستهبندی اتمسفر تغییر یافته بر ماندگاری برگر کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | پژوهشي | fa_IR |
| dc.contributor.department | گروه علوم و صنایع غذایی، واحد اهواز، دانشگاه آزاد اسلامی، اهواز، ایران | fa_IR |
| dc.contributor.department | گروه شیلات، واحد اهواز، دانشگاه آزاد اسلامی ، اهواز، ایران | fa_IR |
| dc.citation.volume | 27 | |
| dc.citation.issue | 2 | |
| dc.citation.spage | 91 | |
| dc.citation.epage | 103 | |