نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorمسگران, نرگسfa_IR
dc.contributor.authorرومیانی, لالهfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-23T10:00:12Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-13T10:00:13Z
dc.date.available1399-08-23T10:00:12Zfa_IR
dc.date.available2020-11-13T10:00:13Z
dc.date.issued2018-07-01en_US
dc.date.issued1397-04-10fa_IR
dc.identifier.citationمسگران, نرگس, رومیانی, لاله. (1397). اثر نایسین، سدیم لاکتات و بسته‌بندی اتمسفر تغییر یافته بر ماندگاری برگر کپور نقره‌‌ای (Hypophthalmichthys molitrix). مجله علمي شيلات ايران, 27(2), 91-103. doi: 10.22092/ISFJ.2018.116718fa_IR
dc.identifier.issn1026-1354
dc.identifier.issn2322-5998
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2018.116718
dc.identifier.urihttp://isfj.ir/article-1-1926-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/599567
dc.description.abstractاین تحقیق با هدف بررسی تاثیر نایسین (1/0 درصد) و سدیم لاکتات (1 درصد) بر روی ویژگی‌‌های میکروبی و بیوشیمیایی432 نمونه برگر کپور ‌‌نقره‌‌ای  در بسته‌‌بندی با اتمسفر اصلاح شده با چهار ترکیب بسته‌‌بندی معمولی (تیمار 1)، CO2 50% + O2 5% +N2 45% (تیمار 2)، CO2 45% + N2 55% (تیمار 3) و CO2 55% + N2 45% (تیمار 4) در روزهای صفر، 3، 6، 9، 12 و 15 و با سه تکرار در دمای یخچال مورد بررسی قرار گرفت. پارامترهای بیوشیمیایی مورد بررسی شامل pH، TVB-N (بازهای نیتروژنی فرار)،TBA  (تیوباربیتیوریک اسید)، PV (شاخص پراکسید)، FFA (اسیدهای چرب آزاد) و TVC (باکتری‌‌های زنده کل) بودند. نتایج نشان داد با افزایش سطح دی‌‌اکسیدکربن و نیتروژن و کاهش سطح اکسیژن میزان شاخص‌‌های بیوشیمیایی افزایش می یابد. میزان TVB-N،  PVو FFA در انتهای دوره بین تیمارهای 3 و 4 اختلاف معنی‌‌داری وجود نداشت (05/0<p). همچنین بار میکروبی در تمام تیمارها به جز تیمار 4 در روز پانزدهم از حد مجاز (Log CFU /g 107) عبور کرد. نتایج میکروبی نشان داد که بهترین تیمار مربوط به تیمار چهارم با شش روز ماندگاری بیشتر نسبت به تیمار 1 بود. fa_IR
dc.format.extent825
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات شیلات ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علمي شيلات ايرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Scientific Fisheries Journalen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2018.116718
dc.subjectبرگر کپور نقره‌‌ایfa_IR
dc.subjectبسته‌‌بندی MAPfa_IR
dc.subjectسدیم لاکتاتfa_IR
dc.subjectنایسینfa_IR
dc.titleاثر نایسین، سدیم لاکتات و بسته‌بندی اتمسفر تغییر یافته بر ماندگاری برگر کپور نقره‌‌ای (Hypophthalmichthys molitrix)fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشيfa_IR
dc.contributor.departmentگروه علوم و صنایع غذایی، واحد اهواز، دانشگاه آزاد اسلامی، اهواز، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentگروه شیلات، واحد اهواز، دانشگاه آزاد اسلامی ، اهواز، ایرانfa_IR
dc.citation.volume27
dc.citation.issue2
dc.citation.spage91
dc.citation.epage103


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد