اثر نایسین، سدیم لاکتات و بستهبندی اتمسفر تغییر یافته بر ماندگاری برگر کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix)
(ندگان)پدیدآور
مسگران, نرگسرومیانی, لالهنوع مدرک
Textپژوهشي
زبان مدرک
فارسیچکیده
این تحقیق با هدف بررسی تاثیر نایسین (1/0 درصد) و سدیم لاکتات (1 درصد) بر روی ویژگیهای میکروبی و بیوشیمیایی432 نمونه برگر کپور نقرهای در بستهبندی با اتمسفر اصلاح شده با چهار ترکیب بستهبندی معمولی (تیمار 1)، CO2 50% + O2 5% +N2 45% (تیمار 2)، CO2 45% + N2 55% (تیمار 3) و CO2 55% + N2 45% (تیمار 4) در روزهای صفر، 3، 6، 9، 12 و 15 و با سه تکرار در دمای یخچال مورد بررسی قرار گرفت. پارامترهای بیوشیمیایی مورد بررسی شامل pH، TVB-N (بازهای نیتروژنی فرار)،TBA (تیوباربیتیوریک اسید)، PV (شاخص پراکسید)، FFA (اسیدهای چرب آزاد) و TVC (باکتریهای زنده کل) بودند. نتایج نشان داد با افزایش سطح دیاکسیدکربن و نیتروژن و کاهش سطح اکسیژن میزان شاخصهای بیوشیمیایی افزایش می یابد. میزان TVB-N، PVو FFA در انتهای دوره بین تیمارهای 3 و 4 اختلاف معنیداری وجود نداشت (05/0
کلید واژگان
برگر کپور نقرهایبستهبندی MAP
سدیم لاکتات
نایسین
شماره نشریه
2تاریخ نشر
2018-07-011397-04-10
ناشر
موسسه تحقیقات شیلات ایرانسازمان پدید آورنده
گروه علوم و صنایع غذایی، واحد اهواز، دانشگاه آزاد اسلامی، اهواز، ایرانگروه شیلات، واحد اهواز، دانشگاه آزاد اسلامی ، اهواز، ایران
شاپا
1026-13542322-5998




