• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مجله علمي شيلات ايران
    • دوره 27, شماره 2
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مجله علمي شيلات ايران
    • دوره 27, شماره 2
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    اثر نایسین، سدیم لاکتات و بسته‌بندی اتمسفر تغییر یافته بر ماندگاری برگر کپور نقره‌‌ای (Hypophthalmichthys molitrix)

    (ندگان)پدیدآور
    مسگران, نرگسرومیانی, لاله
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    825.5کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    پژوهشي
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    این تحقیق با هدف بررسی تاثیر نایسین (1/0 درصد) و سدیم لاکتات (1 درصد) بر روی ویژگی‌‌های میکروبی و بیوشیمیایی432 نمونه برگر کپور ‌‌نقره‌‌ای  در بسته‌‌بندی با اتمسفر اصلاح شده با چهار ترکیب بسته‌‌بندی معمولی (تیمار 1)، CO2 50% + O2 5% +N2 45% (تیمار 2)، CO2 45% + N2 55% (تیمار 3) و CO2 55% + N2 45% (تیمار 4) در روزهای صفر، 3، 6، 9، 12 و 15 و با سه تکرار در دمای یخچال مورد بررسی قرار گرفت. پارامترهای بیوشیمیایی مورد بررسی شامل pH، TVB-N (بازهای نیتروژنی فرار)،TBA  (تیوباربیتیوریک اسید)، PV (شاخص پراکسید)، FFA (اسیدهای چرب آزاد) و TVC (باکتری‌‌های زنده کل) بودند. نتایج نشان داد با افزایش سطح دی‌‌اکسیدکربن و نیتروژن و کاهش سطح اکسیژن میزان شاخص‌‌های بیوشیمیایی افزایش می یابد. میزان TVB-N،  PVو FFA در انتهای دوره بین تیمارهای 3 و 4 اختلاف معنی‌‌داری وجود نداشت (05/0
    کلید واژگان
    برگر کپور نقره‌‌ای
    بسته‌‌بندی MAP
    سدیم لاکتات
    نایسین

    شماره نشریه
    2
    تاریخ نشر
    2018-07-01
    1397-04-10
    ناشر
    موسسه تحقیقات شیلات ایران
    سازمان پدید آورنده
    گروه علوم و صنایع غذایی، واحد اهواز، دانشگاه آزاد اسلامی، اهواز، ایران
    گروه شیلات، واحد اهواز، دانشگاه آزاد اسلامی ، اهواز، ایران

    شاپا
    1026-1354
    2322-5998
    URI
    https://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2018.116718
    http://isfj.ir/article-1-1926-fa.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/599567

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب