نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorاکبری, پریاfa_IR
dc.contributor.authorعلی, محسنfa_IR
dc.contributor.authorسلطانیان, سیاووشfa_IR
dc.contributor.authorغلامخسینی, امینfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-23T09:59:47Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-13T09:59:47Z
dc.date.available1399-08-23T09:59:47Zfa_IR
dc.date.available2020-11-13T09:59:47Z
dc.date.issued2018-08-01en_US
dc.date.issued1397-05-10fa_IR
dc.identifier.citationاکبری, پریا, علی, محسن, سلطانیان, سیاووش, غلامخسینی, امین. (1397). اثر پربیوتیک گالاکتوالیگوساکارید بر رشد، بازماندگی و برخی شاخص‌‌های ایمنی ذاتی لارو قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). مجله علمي شيلات ايران, 27(3), 31-39. doi: 10.22092/ISFJ.2018.116928fa_IR
dc.identifier.issn1026-1354
dc.identifier.issn2322-5998
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2018.116928
dc.identifier.urihttp://isfj.ir/article-1-1914-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/599531
dc.description.abstractپربیوتیک‌‌ها مواد غذایی غیرقابل هضم می باشند که با تحریک اختصاصی رشد و یا فعالیت باکتری‌‌های تخصصی ارتقاء دهنده سلامت، اثر مفیدی بر میزبان می‌‌گذارند. تحقیق حاضر به‌‌منظور بررسی اثر مکمل غذایی گالاکتوالیگوساکارید بر رشد، بازماندگی و برخی شاخص‌‌های ایمنی لارو قزل آلای‌‌رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) به مدت 60 روز صورت گرفت. در این مطالعه، تعداد 360 قطعه لارو قزل آلای‌‌رنگین کمان با میانگین وزنی 01/0±13/0 گرم در یک طرح کاملا تصادفی به 4 تیمار آزمایشی و 3 تکرار ( با تعداد 10 قطعه در هر تکرار) تقسیم شدند و بترتیب با رژیم‌‌های غذایی حاوی 0، 1، 2 و 3 % گالاکتوالیگوساکارید مورد تغذیه قرار گرفتند. نتایج حاصله نشان داد که بالاترین، افزایش وزن بدست آمده، ضریب رشد ویژه و نسبت کارایی پروتئین در تیمار حاوی 2 و 3 % گالاکتوالیگوساکارید مشاهده شد که با بقیه تیمار‌‌ها دارای تفاوت معنی‌‌دار بود (05/0>p). بیشترین فعالیت لیزوزیم، پروتئین تام، گلوبولین، آلبومین، وزن نهایی و بقاء در تیمارحاوی 2% گالاکتوالیگوساکارید مشاهده شد که با بقیه تیمار‌‌ها تفاوت معنی‌‌داری را نشان دادند (05/0>p). بر اساس نتایج این تحقیق، افزودن 2 % گالاکتوالیگوساکارید در جیره غذایی ماهی قزل آلای‌‌رنگین کمان به‌‌منظور بهبود شاخص‌‌های رشد، بقاء و پاسخ‌‌های ایمنی ذاتی در این ماهی موثر است.fa_IR
dc.format.extent296
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات شیلات ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علمي شيلات ايرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Scientific Fisheries Journalen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2018.116928
dc.subjectماهی قزل آلای رنگین کمانfa_IR
dc.subjectپربیوتیکfa_IR
dc.subjectشاخص‌های رشدfa_IR
dc.subjectایمنی ذاتیfa_IR
dc.titleاثر پربیوتیک گالاکتوالیگوساکارید بر رشد، بازماندگی و برخی شاخص‌‌های ایمنی ذاتی لارو قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeكاربرديfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهارfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه شیرازfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه شیرازfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه شیرازfa_IR
dc.citation.volume27
dc.citation.issue3
dc.citation.spage31
dc.citation.epage39


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد