| dc.contributor.author | اکبری, پریا | fa_IR |
| dc.contributor.author | علی, محسن | fa_IR |
| dc.contributor.author | سلطانیان, سیاووش | fa_IR |
| dc.contributor.author | غلامخسینی, امین | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-08-23T09:59:47Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-11-13T09:59:47Z | |
| dc.date.available | 1399-08-23T09:59:47Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-11-13T09:59:47Z | |
| dc.date.issued | 2018-08-01 | en_US |
| dc.date.issued | 1397-05-10 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | اکبری, پریا, علی, محسن, سلطانیان, سیاووش, غلامخسینی, امین. (1397). اثر پربیوتیک گالاکتوالیگوساکارید بر رشد، بازماندگی و برخی شاخصهای
ایمنی ذاتی لارو قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). مجله علمي شيلات ايران, 27(3), 31-39. doi: 10.22092/ISFJ.2018.116928 | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 1026-1354 | |
| dc.identifier.issn | 2322-5998 | |
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2018.116928 | |
| dc.identifier.uri | http://isfj.ir/article-1-1914-fa.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/599531 | |
| dc.description.abstract | پربیوتیکها مواد غذایی غیرقابل هضم می باشند که با تحریک اختصاصی رشد و یا فعالیت باکتریهای تخصصی ارتقاء دهنده سلامت، اثر مفیدی بر میزبان میگذارند. تحقیق حاضر بهمنظور بررسی اثر مکمل غذایی گالاکتوالیگوساکارید بر رشد، بازماندگی و برخی شاخصهای ایمنی لارو قزل آلایرنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) به مدت 60 روز صورت گرفت. در این مطالعه، تعداد 360 قطعه لارو قزل آلایرنگین کمان با میانگین وزنی 01/0±13/0 گرم در یک طرح کاملا تصادفی به 4 تیمار آزمایشی و 3 تکرار ( با تعداد 10 قطعه در هر تکرار) تقسیم شدند و بترتیب با رژیمهای غذایی حاوی 0، 1، 2 و 3 % گالاکتوالیگوساکارید مورد تغذیه قرار گرفتند. نتایج حاصله نشان داد که بالاترین، افزایش وزن بدست آمده، ضریب رشد ویژه و نسبت کارایی پروتئین در تیمار حاوی 2 و 3 % گالاکتوالیگوساکارید مشاهده شد که با بقیه تیمارها دارای تفاوت معنیدار بود (05/0>p). بیشترین فعالیت لیزوزیم، پروتئین تام، گلوبولین، آلبومین، وزن نهایی و بقاء در تیمارحاوی 2% گالاکتوالیگوساکارید مشاهده شد که با بقیه تیمارها تفاوت معنیداری را نشان دادند (05/0>p). بر اساس نتایج این تحقیق، افزودن 2 % گالاکتوالیگوساکارید در جیره غذایی ماهی قزل آلایرنگین کمان بهمنظور بهبود شاخصهای رشد، بقاء و پاسخهای ایمنی ذاتی در این ماهی موثر است. | fa_IR |
| dc.format.extent | 296 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | موسسه تحقیقات شیلات ایران | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | مجله علمي شيلات ايران | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Iranian Scientific Fisheries Journal | en_US |
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2018.116928 | |
| dc.subject | ماهی قزل آلای رنگین کمان | fa_IR |
| dc.subject | پربیوتیک | fa_IR |
| dc.subject | شاخصهای رشد | fa_IR |
| dc.subject | ایمنی ذاتی | fa_IR |
| dc.title | اثر پربیوتیک گالاکتوالیگوساکارید بر رشد، بازماندگی و برخی شاخصهای
ایمنی ذاتی لارو قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | كاربردي | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشگاه شیراز | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشگاه شیراز | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشگاه شیراز | fa_IR |
| dc.citation.volume | 27 | |
| dc.citation.issue | 3 | |
| dc.citation.spage | 31 | |
| dc.citation.epage | 39 | |