نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorکمالی, صغریfa_IR
dc.contributor.authorزارع گشتی, قربانfa_IR
dc.contributor.authorنصری تجن, مهردادfa_IR
dc.contributor.authorنوغانی, فاطمهfa_IR
dc.contributor.authorخوشخو, ژالهfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-23T09:59:14Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-13T09:59:14Z
dc.date.available1399-08-23T09:59:14Zfa_IR
dc.date.available2020-11-13T09:59:14Z
dc.date.issued2019-03-01en_US
dc.date.issued1397-12-10fa_IR
dc.identifier.citationکمالی, صغری, زارع گشتی, قربان, نصری تجن, مهرداد, نوغانی, فاطمه, خوشخو, ژاله. (1397). یافته علمی: بررسی پروفایل اسیدهای آمینه و ارزش غذایی ماکارونی صنعتی غنی سازی شده با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (FPC). مجله علمي شيلات ايران, 27(6), 165-170. doi: 10.22092/ISFJ.2018.117891fa_IR
dc.identifier.issn1026-1354
dc.identifier.issn2322-5998
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2018.117891
dc.identifier.urihttp://isfj.ir/article-1-1886-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/599480
dc.description.abstractکنسانتره پروتئین ماهی از گوشت چرخ شده ی  ماهی کپور نقره ای در طی سه مرحله استفاده از حلال ( ایزوپروپانول ) ، پرس و  خشک کردن با استفاده از دمای خشک(  6 درجه سانتیگراد ) بدست آمد . این کنسانتره دارای 93 درصد پروتئین بود که با توجه به منابع پروتئینی آبزیان از ارزش تغذیه ای بالایی برخوردار میباشد و برای غنی سازی سایر فرآورده های غذایی استفاده میشود . با توجه به اینکه ماکارونی های فعلی تولیدی از منابع کربوهیدارت هستند و از نظر اسید آمینه های لیزین و ترئونین دچار کمبود می باشند، این امر فرصتی ایجاد میکند تا برای غنی سازی و افزایش کیفیت تغذیه ای آنها، استفاده شود . در این تحقیق ازنسبتهای 5 و 15درصد از کنسانتره پروتئین ماهی برای غنی سازی ماکارونی استفاده شد و نمونه ها در سه تکرار تهیه گردید و در دمای محیط به مدت 3 ماه نگهداری و آزمایشات مربوط به ارزش غذایی و اسیدهای آمینه انجام شد و با  نمونه شاهد ( بدون کنسانتره) مقایسه گردید . با توجه به نتایج آزمایشات ارزش غذایی و پروفایل اسیدهای آمینه و پس از انجام آزمایشات آماری داده ها مشخص گردید ، از نظر ارزش غذایی و پروفایل اسیدهای آمینه تیمار غنی سازی شده با کنسانتره پروتئین ماهی بهتر بوده است و در ارزیابی کلی تیمار غنی سازی شده با کنسانتره پروتئین ماهی 5 ٪، بهتر از سایر نمونه ها بوده است و تفاوت معنی داری داشته است (05/0>p).  fa_IR
dc.format.extent570
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات شیلات ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علمي شيلات ايرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Scientific Fisheries Journalen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2018.117891
dc.subjectماکارونیfa_IR
dc.subjectکنسانتره پروتئین ماهیfa_IR
dc.subjectغنی سازیfa_IR
dc.subjectکپور نقره ایfa_IR
dc.subjectاسید های آمینه.fa_IR
dc.subjectبيوتكنولوژي و فرآوري هاي شيلاتيfa_IR
dc.titleیافته علمی: بررسی پروفایل اسیدهای آمینه و ارزش غذایی ماکارونی صنعتی غنی سازی شده با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (FPC)fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشيfa_IR
dc.contributor.departmentبخش تحقیقات فرآوری آبزیان /پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشورfa_IR
dc.contributor.departmentبخش تحقیقات فرآوری آبزیان /پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشورfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه آزاد اسلامی بندر انزلیfa_IR
dc.contributor.departmentبخش تحقیقات فرآوری آبزیان /پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشورfa_IR
dc.contributor.departmentدانشیار ، دانشگاه آزاد ، واحد تهران شمالfa_IR
dc.citation.volume27
dc.citation.issue6
dc.citation.spage165
dc.citation.epage170


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد