پایداری میکروکپسول تولید شده از روغن ماهی کیلکا با استفاده از خواص عملکردی هیدرولیز پوست ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix)
(ندگان)پدیدآور
جلیلی, سید حسنفرهوش, رضامطلبی, عباسعلیکوچکی, آرشنوع مدرک
Textپژوهشي
زبان مدرک
فارسیچکیده
پوست ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) به عنوان پسماند فرآوری در کارخانههای تولید فرآوردههای گوشت چرخشده، با بهایی پایین در دسترس میباشد. روغن ماهی کیلکا (جنس Clupeonella) نسبت به روغن سایر ماهیان دریای خزر دارای اُمگا-3 بیشتر و ارزش غذایی بالاتر میباشد. در پژوهش حاضر، پوست کپور نقرهای جمعآوری و پس از هیدرولیز با آنزیم آلکالاز، خواص عملکردی آن جهت پایداری میکروکپسول تولید شده از روغن خالص شده کیلکا در pHهای 4/3 و 8/6 بررسی شد. نتایج نشان داد تغییرات میزان اسیدهای آمینه پس از 6 ساعت هیدرولیز قابل ملاحظه بود (05/0p
کلید واژگان
پوست ماهی کپور نقرهایروغن ماهی کیلکا
هیدرولیز آنزیمی
خواص عملکردی
پایداری امولسیونی.
بيوتكنولوژي و فرآوري هاي شيلاتي
شماره نشریه
6تاریخ نشر
2019-03-011397-12-10
ناشر
موسسه تحقیقات شیلات ایرانسازمان پدید آورنده
دانشگاه فردوسی مشهددانشگاه فردوسی مشهد
سازمان تات
دانشگاه فردوسی مشهد
شاپا
1026-13542322-5998




