نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorکریمی, محمدfa_IR
dc.contributor.authorموسوی, محمدfa_IR
dc.contributor.authorذوالقرنین, حسینfa_IR
dc.contributor.authorذاکری, محمدfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-23T09:59:06Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-13T09:59:06Z
dc.date.available1399-08-23T09:59:06Zfa_IR
dc.date.available2020-11-13T09:59:06Z
dc.date.issued2019-03-01en_US
dc.date.issued1397-12-10fa_IR
dc.identifier.citationکریمی, محمد, موسوی, محمد, ذوالقرنین, حسین, ذاکری, محمد. (1397). بررسی تاثیر افزودن سطوح مختلف مونت موریلونیت (Montmorillonite) بر برخی شاخص های رشد و خونی بچه ماهیان قزل‌‌آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss). مجله علمي شيلات ايران, 27(6), 35-46. doi: 10.22092/ISFJ.2019.118092fa_IR
dc.identifier.issn1026-1354
dc.identifier.issn2322-5998
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2019.118092
dc.identifier.urihttp://isfj.ir/article-1-1912-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/599469
dc.description.abstract  در این پژوهش تاثیر افزودن سطوح مختلف کانی مونت موریلونیت بر شاخص های رشد و برخی فاکتورهای خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان بررسی گردید. تحقیق با 3 تیمار آزمایشی شامل افزودن سطوح مختلف کانی مونت موریلونیت به جیره غذایی تجاری با 4 تکرار در هر تیمار به مدت 123روز انجام شد. در هر تکرار از هر تیمار تعداد 45 قطعه بچه ماهی با میانگین وزن 35/0±500 میلی گرم نگهداری شد. جهت انجام تحقیق از تانکهای فایبر گلاس مکعب  مستطیل، با حجم 300 لیتر استفاده شد و هر یک با 200 لیتر آب، آبگیری شدند. تغذیه بچه ماهیان 8 بار در روز انجام گرفت. اندازه گیری وزن ماهیان هر 15 روز یکبار و نمونه‌‌گیری خون از سیاهرگ دمی یک بار در پایان دوره آزمایشی انجام شد. نتایج حاصله نشان دهنده بهبود معنی‌‌دار وزن نهایی، درصد افزایش وزن، افزایش وزن روزانه، نرخ رشد ویژه و ضریب تبدیل غذایی تیمارهای آزمایشی در مقایسه با تیمار شاهد بود (05/0(p<. از نظر ضریب کارایی پروتئین و شاخص کبدی اختلاف معنی دار آماری بین تیمارهای آزمایشی و شاهد وجود نداشت(05/0(p˃. بالاترین افزایش وزن و بهترین ضریب تبدیل غذایی در تیمار آزمایشی با 2% مونت موریلونیت در غذا و بیشترین افزایش وزن روزانه و بالاترین نرخ رشد ویژه در تیمار آزمایشی با 4% مونت موریلونیت در غذا مشاهده شد. در مورد شاخص های خونی، اختلاف معنی دار آماری بین تیمارهای آزمایشی و شاهد مشاهده نگردید(05/0(p˃. بر اساس نتایج حاصله، استفاده از 2% کانی مونت‌‌موریلونیت به عنوان افزودنی غذایی در تغذیه بچه ماهی قزل‌‌آلای رنگین کمان، برای بهبود شاخص های رشد، بدون تاثیر منفی بر فاکتورهای خونی پیشنهاد می گردد.fa_IR
dc.format.extent813
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات شیلات ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علمي شيلات ايرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Scientific Fisheries Journalen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2019.118092
dc.subjectبچه ماهی قزل آلای رنگین کمانfa_IR
dc.subjectجیره غذاییfa_IR
dc.subjectشاخص های رشدfa_IR
dc.subjectفاکتورهای خونfa_IR
dc.subjectمونت‌موریلونیتfa_IR
dc.subjectتغذيهfa_IR
dc.titleبررسی تاثیر افزودن سطوح مختلف مونت موریلونیت (Montmorillonite) بر برخی شاخص های رشد و خونی بچه ماهیان قزل‌‌آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss)fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشيfa_IR
dc.contributor.departmentجهاد کشاورزی استان چهار محال و بختیاریfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهرfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهرfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهرfa_IR
dc.citation.volume27
dc.citation.issue6
dc.citation.spage35
dc.citation.epage46


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد