بررسی تاثیر افزودن سطوح مختلف مونت موریلونیت (Montmorillonite) بر برخی شاخص های رشد و خونی بچه ماهیان قزلآلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss)
(ندگان)پدیدآور
کریمی, محمدموسوی, محمدذوالقرنین, حسینذاکری, محمدنوع مدرک
Textپژوهشي
زبان مدرک
فارسیچکیده
در این پژوهش تاثیر افزودن سطوح مختلف کانی مونت موریلونیت بر شاخص های رشد و برخی فاکتورهای خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان بررسی گردید. تحقیق با 3 تیمار آزمایشی شامل افزودن سطوح مختلف کانی مونت موریلونیت به جیره غذایی تجاری با 4 تکرار در هر تیمار به مدت 123روز انجام شد. در هر تکرار از هر تیمار تعداد 45 قطعه بچه ماهی با میانگین وزن 35/0±500 میلی گرم نگهداری شد. جهت انجام تحقیق از تانکهای فایبر گلاس مکعب مستطیل، با حجم 300 لیتر استفاده شد و هر یک با 200 لیتر آب، آبگیری شدند. تغذیه بچه ماهیان 8 بار در روز انجام گرفت. اندازه گیری وزن ماهیان هر 15 روز یکبار و نمونهگیری خون از سیاهرگ دمی یک بار در پایان دوره آزمایشی انجام شد. نتایج حاصله نشان دهنده بهبود معنیدار وزن نهایی، درصد افزایش وزن، افزایش وزن روزانه، نرخ رشد ویژه و ضریب تبدیل غذایی تیمارهای آزمایشی در مقایسه با تیمار شاهد بود (05/0(p
کلید واژگان
بچه ماهی قزل آلای رنگین کمانجیره غذایی
شاخص های رشد
فاکتورهای خون
مونتموریلونیت
تغذيه
شماره نشریه
6تاریخ نشر
2019-03-011397-12-10
ناشر
موسسه تحقیقات شیلات ایرانسازمان پدید آورنده
جهاد کشاورزی استان چهار محال و بختیاریدانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر
دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر
دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر
شاپا
1026-13542322-5998




