نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorحسینی مشهدی, سید حسینfa_IR
dc.contributor.authorهدایتی فرد, مسعودfa_IR
dc.contributor.authorقبادی, شایانfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-23T09:57:31Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-13T09:57:32Z
dc.date.available1399-08-23T09:57:31Zfa_IR
dc.date.available2020-11-13T09:57:32Z
dc.date.issued2017-04-01en_US
dc.date.issued1396-01-12fa_IR
dc.identifier.citationحسینی مشهدی, سید حسین, هدایتی فرد, مسعود, قبادی, شایان. (1396). تاثیر غلظت‌های مختلف آسکوربیک اسید بر شاخص‌های رشد و بازماندگی بچه‌ماهیان انگشت‌قد کپور معمولی Cyprinus carpio. مجله علمي شيلات ايران, 26(1), 1-14. doi: 10.22092/ISFJ.2017.110326fa_IR
dc.identifier.issn1026-1354
dc.identifier.issn2322-5998
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2017.110326
dc.identifier.urihttp://isfj.ir/article-1-1522-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/599331
dc.description.abstractدر این پژوهش اثر غلظت­های متفاوت آسکوربیک اسید بر روی شاخص­های رشد و بقای ماهیان انگشت­قد کپور معمولی و همچنین تعیین مقادیر بهینه این ویتامین در شرایط پرورش انجام شد. برای این منظور بچه­ماهیان کپور با وزن متوسط 16/0 ± 85/6 گرم با جیره غذایی حاوی خوراک آغازین کپور (SFC) با 4 سطح مختلف از آسکوربیک اسید (mg/Kg 300،100،500، صفر) به مدت 8 هفته مورد تغذیه قرار گرفتند. نتایج نشان داد که بین تیمارهای مورد بررسی از نظر وزن و طول بدن ماهیان اختلاف معنی دار آماری وجود دارد (p<0.05)؛ اما در شاخص بازماندگی تفاوتی مشاهده نشد (p>0.05). ماهیانی که با خوراک SFC حاوی mg/Kg  300 آسکوربیک اسید  (تیمار 2) تغذیه شدند، بیشترین افزایش وزن و طول و ماهیان شاهد و تیمار 3 که با mg/Kg  500 آسکوربیک اسید تغذیه شدند، کمترین افزایش وزن و طول را نشان دادند (p<0.05). نتایج همچنین نشان داد بیشترین میزان شاخص رشد ویژه (SGR)، وزن مطلق (WG)، نرخ رشد روزانه (DGR)، درصد افزایش وزن بدن (BWi%) و کمترین ضریب تبدیل غذایی (FCR) درتیمار 2 (با mg/Kg  300 آسکوربیک اسید) مشاهده گردید. تفاوتی در ضریب فولتون (CF) بین تیمارها دیده نشد(p>0.05). بنابر نتایج حاصله افزودن آسکوربیک اسید به میزان  mg/Kg 300 موجب بهبود شاخ­های رشد ماهیان انگشت­قد کپور پرورشی گردید.fa_IR
dc.format.extent522
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات شیلات ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علمي شيلات ايرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Scientific Fisheries Journalen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2017.110326
dc.subjectآسکوربیک اسیدfa_IR
dc.subjectتغذیهfa_IR
dc.subjectشاخص‌های رشدfa_IR
dc.subjectبازماندگیfa_IR
dc.subjectکپورمعمولیfa_IR
dc.subjectتغذيهfa_IR
dc.titleتاثیر غلظت‌های مختلف آسکوربیک اسید بر شاخص‌های رشد و بازماندگی بچه‌ماهیان انگشت‌قد کپور معمولی Cyprinus carpiofa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشيfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه آزاد اسلامیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه آزاد اسلامیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه آزاد اسلامیfa_IR
dc.citation.volume26
dc.citation.issue1
dc.citation.spage1
dc.citation.epage14


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد