| dc.contributor.author | حسینی مشهدی, سید حسین | fa_IR |
| dc.contributor.author | هدایتی فرد, مسعود | fa_IR |
| dc.contributor.author | قبادی, شایان | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-08-23T09:57:31Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-11-13T09:57:32Z | |
| dc.date.available | 1399-08-23T09:57:31Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-11-13T09:57:32Z | |
| dc.date.issued | 2017-04-01 | en_US |
| dc.date.issued | 1396-01-12 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | حسینی مشهدی, سید حسین, هدایتی فرد, مسعود, قبادی, شایان. (1396). تاثیر غلظتهای مختلف آسکوربیک اسید بر شاخصهای رشد و بازماندگی بچهماهیان انگشتقد کپور معمولی Cyprinus carpio. مجله علمي شيلات ايران, 26(1), 1-14. doi: 10.22092/ISFJ.2017.110326 | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 1026-1354 | |
| dc.identifier.issn | 2322-5998 | |
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2017.110326 | |
| dc.identifier.uri | http://isfj.ir/article-1-1522-fa.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/599331 | |
| dc.description.abstract | در این پژوهش اثر غلظتهای متفاوت آسکوربیک اسید بر روی شاخصهای رشد و بقای ماهیان انگشتقد کپور معمولی و همچنین تعیین مقادیر بهینه این ویتامین در شرایط پرورش انجام شد. برای این منظور بچهماهیان کپور با وزن متوسط 16/0 ± 85/6 گرم با جیره غذایی حاوی خوراک آغازین کپور (SFC) با 4 سطح مختلف از آسکوربیک اسید (mg/Kg 300،100،500، صفر) به مدت 8 هفته مورد تغذیه قرار گرفتند. نتایج نشان داد که بین تیمارهای مورد بررسی از نظر وزن و طول بدن ماهیان اختلاف معنی دار آماری وجود دارد (p<0.05)؛ اما در شاخص بازماندگی تفاوتی مشاهده نشد (p>0.05). ماهیانی که با خوراک SFC حاوی mg/Kg 300 آسکوربیک اسید (تیمار 2) تغذیه شدند، بیشترین افزایش وزن و طول و ماهیان شاهد و تیمار 3 که با mg/Kg 500 آسکوربیک اسید تغذیه شدند، کمترین افزایش وزن و طول را نشان دادند (p<0.05). نتایج همچنین نشان داد بیشترین میزان شاخص رشد ویژه (SGR)، وزن مطلق (WG)، نرخ رشد روزانه (DGR)، درصد افزایش وزن بدن (BWi%) و کمترین ضریب تبدیل غذایی (FCR) درتیمار 2 (با mg/Kg 300 آسکوربیک اسید) مشاهده گردید. تفاوتی در ضریب فولتون (CF) بین تیمارها دیده نشد(p>0.05). بنابر نتایج حاصله افزودن آسکوربیک اسید به میزان mg/Kg 300 موجب بهبود شاخهای رشد ماهیان انگشتقد کپور پرورشی گردید. | fa_IR |
| dc.format.extent | 522 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | موسسه تحقیقات شیلات ایران | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | مجله علمي شيلات ايران | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Iranian Scientific Fisheries Journal | en_US |
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2017.110326 | |
| dc.subject | آسکوربیک اسید | fa_IR |
| dc.subject | تغذیه | fa_IR |
| dc.subject | شاخصهای رشد | fa_IR |
| dc.subject | بازماندگی | fa_IR |
| dc.subject | کپورمعمولی | fa_IR |
| dc.subject | تغذيه | fa_IR |
| dc.title | تاثیر غلظتهای مختلف آسکوربیک اسید بر شاخصهای رشد و بازماندگی بچهماهیان انگشتقد کپور معمولی Cyprinus carpio | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | پژوهشي | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشگاه آزاد اسلامی | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشگاه آزاد اسلامی | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشگاه آزاد اسلامی | fa_IR |
| dc.citation.volume | 26 | |
| dc.citation.issue | 1 | |
| dc.citation.spage | 1 | |
| dc.citation.epage | 14 | |