تاثیر غلظتهای مختلف آسکوربیک اسید بر شاخصهای رشد و بازماندگی بچهماهیان انگشتقد کپور معمولی Cyprinus carpio
(ندگان)پدیدآور
حسینی مشهدی, سید حسینهدایتی فرد, مسعودقبادی, شایاننوع مدرک
Textپژوهشي
زبان مدرک
فارسیچکیده
در این پژوهش اثر غلظتهای متفاوت آسکوربیک اسید بر روی شاخصهای رشد و بقای ماهیان انگشتقد کپور معمولی و همچنین تعیین مقادیر بهینه این ویتامین در شرایط پرورش انجام شد. برای این منظور بچهماهیان کپور با وزن متوسط 16/0 ± 85/6 گرم با جیره غذایی حاوی خوراک آغازین کپور (SFC) با 4 سطح مختلف از آسکوربیک اسید (mg/Kg 300،100،500، صفر) به مدت 8 هفته مورد تغذیه قرار گرفتند. نتایج نشان داد که بین تیمارهای مورد بررسی از نظر وزن و طول بدن ماهیان اختلاف معنی دار آماری وجود دارد (p0.05). ماهیانی که با خوراک SFC حاوی mg/Kg 300 آسکوربیک اسید (تیمار 2) تغذیه شدند، بیشترین افزایش وزن و طول و ماهیان شاهد و تیمار 3 که با mg/Kg 500 آسکوربیک اسید تغذیه شدند، کمترین افزایش وزن و طول را نشان دادند (p0.05). بنابر نتایج حاصله افزودن آسکوربیک اسید به میزان mg/Kg 300 موجب بهبود شاخهای رشد ماهیان انگشتقد کپور پرورشی گردید.
کلید واژگان
آسکوربیک اسیدتغذیه
شاخصهای رشد
بازماندگی
کپورمعمولی
تغذيه
شماره نشریه
1تاریخ نشر
2017-04-011396-01-12
ناشر
موسسه تحقیقات شیلات ایرانسازمان پدید آورنده
دانشگاه آزاد اسلامیدانشگاه آزاد اسلامی
دانشگاه آزاد اسلامی
شاپا
1026-13542322-5998




