نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorمحمدی, موناfa_IR
dc.contributor.authorبهرامیان, سمیراfa_IR
dc.contributor.authorرخزادی, اسعدfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-23T09:57:31Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-13T09:57:31Z
dc.date.available1399-08-23T09:57:31Zfa_IR
dc.date.available2020-11-13T09:57:31Z
dc.date.issued2016-10-01en_US
dc.date.issued1395-07-10fa_IR
dc.identifier.citationمحمدی, مونا, بهرامیان, سمیرا, رخزادی, اسعد. (1395). یافته علمی:تأثیر پوشش کیتوزان و اسانس بنه (Pistacia atlantica subsp. kurdica) بر روند اکسیداسیون چربی ماهی قزل آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی دوره نگهداری. مجله علمي شيلات ايران, 25(3), 273-279. doi: 10.22092/ISFJ.2017.110277fa_IR
dc.identifier.issn1026-1354
dc.identifier.issn2322-5998
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2017.110277
dc.identifier.urihttp://isfj.ir/article-1-1555-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/599330
dc.description.abstractماهیان و فرآورده­های آن­ها، با وجود ارزش غذایی بالا، در برابر فساد اکسیداتیو بسیار حساس هستند و ویژگی­های کیفی آن­ها طی نگهداری در اثر فساد باکتریایی و اکسیداتیو کاهش پیدا می­کند (Mexis et al., 2009). برای به تعویق انداختن یا جلوگیری از فساد اکسیداتیو گوشت ماهی راهکارهای متعددی ارائه شده است که از جمله آن می­توان به کاهش درجه حرارت، بسته­بندی مناسب و همچنین افزودن آنتی اکسیدان ها اشاره کرد (Lin & Lin, 2005). تاثیرات نامطلوب آنتی­اکسیدا­ن­های مصنوعی از جمله جهش­زایی، ایجاد مسمومیت و سرطان­زایی موجب شده است که امروزه کاربرد آنتی­اکسیدان­های طبیعی بیشتر مورد توجه قرار گیرد (محمد زاده و رضایی، 1391).fa_IR
dc.format.extent594
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات شیلات ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علمي شيلات ايرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Scientific Fisheries Journalen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2017.110277
dc.subjectقزل‌آلای رنگین کمانfa_IR
dc.subjectفساداکسایشیfa_IR
dc.subjectکیتوزانfa_IR
dc.subjectاسانسfa_IR
dc.subjectبنهfa_IR
dc.subjectبيوتكنولوژي و فرآوري هاي شيلاتيfa_IR
dc.titleیافته علمی:تأثیر پوشش کیتوزان و اسانس بنه (Pistacia atlantica subsp. kurdica) بر روند اکسیداسیون چربی ماهی قزل آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی دوره نگهداریfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشيfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه آزادfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه آزادfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه آزادfa_IR
dc.citation.volume25
dc.citation.issue3
dc.citation.spage273
dc.citation.epage279


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد