| dc.contributor.author | محمدی, مونا | fa_IR |
| dc.contributor.author | بهرامیان, سمیرا | fa_IR |
| dc.contributor.author | رخزادی, اسعد | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-08-23T09:57:31Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-11-13T09:57:31Z | |
| dc.date.available | 1399-08-23T09:57:31Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-11-13T09:57:31Z | |
| dc.date.issued | 2016-10-01 | en_US |
| dc.date.issued | 1395-07-10 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | محمدی, مونا, بهرامیان, سمیرا, رخزادی, اسعد. (1395). یافته علمی:تأثیر پوشش کیتوزان و اسانس بنه (Pistacia atlantica subsp. kurdica) بر روند اکسیداسیون چربی ماهی قزل آلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) طی دوره نگهداری. مجله علمي شيلات ايران, 25(3), 273-279. doi: 10.22092/ISFJ.2017.110277 | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 1026-1354 | |
| dc.identifier.issn | 2322-5998 | |
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2017.110277 | |
| dc.identifier.uri | http://isfj.ir/article-1-1555-fa.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/599330 | |
| dc.description.abstract | ماهیان و فرآوردههای آنها، با وجود ارزش غذایی بالا، در برابر فساد اکسیداتیو بسیار حساس هستند و ویژگیهای کیفی آنها طی نگهداری در اثر فساد باکتریایی و اکسیداتیو کاهش پیدا میکند (Mexis et al., 2009). برای به تعویق انداختن یا جلوگیری از فساد اکسیداتیو گوشت ماهی راهکارهای متعددی ارائه شده است که از جمله آن میتوان به کاهش درجه حرارت، بستهبندی مناسب و همچنین افزودن آنتی اکسیدان ها اشاره کرد (Lin & Lin, 2005). تاثیرات نامطلوب آنتیاکسیدانهای مصنوعی از جمله جهشزایی، ایجاد مسمومیت و سرطانزایی موجب شده است که امروزه کاربرد آنتیاکسیدانهای طبیعی بیشتر مورد توجه قرار گیرد (محمد زاده و رضایی، 1391). | fa_IR |
| dc.format.extent | 594 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | موسسه تحقیقات شیلات ایران | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | مجله علمي شيلات ايران | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Iranian Scientific Fisheries Journal | en_US |
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2017.110277 | |
| dc.subject | قزلآلای رنگین کمان | fa_IR |
| dc.subject | فساداکسایشی | fa_IR |
| dc.subject | کیتوزان | fa_IR |
| dc.subject | اسانس | fa_IR |
| dc.subject | بنه | fa_IR |
| dc.subject | بيوتكنولوژي و فرآوري هاي شيلاتي | fa_IR |
| dc.title | یافته علمی:تأثیر پوشش کیتوزان و اسانس بنه (Pistacia atlantica subsp. kurdica) بر روند اکسیداسیون چربی ماهی قزل آلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) طی دوره نگهداری | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | پژوهشي | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشگاه آزاد | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشگاه آزاد | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشگاه آزاد | fa_IR |
| dc.citation.volume | 25 | |
| dc.citation.issue | 3 | |
| dc.citation.spage | 273 | |
| dc.citation.epage | 279 | |