نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorبهمنی, ذبیح الهfa_IR
dc.contributor.authorخانی پور, علی اصغرfa_IR
dc.contributor.authorارومیه ای, عبدالرسولfa_IR
dc.contributor.authorمطلبی, عباسعلیfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-23T09:57:22Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-13T09:57:22Z
dc.date.available1399-08-23T09:57:22Zfa_IR
dc.date.available2020-11-13T09:57:22Z
dc.date.issued2016-10-01en_US
dc.date.issued1395-07-10fa_IR
dc.identifier.citationبهمنی, ذبیح اله, خانی پور, علی اصغر, ارومیه ای, عبدالرسول, مطلبی, عباسعلی. (1395). بررسی عملکرد شناساگر تازگی در بسته بندی هوشمند فیله قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی مدت نگهداری در یخچال. مجله علمي شيلات ايران, 25(3), 121-132. doi: 10.22092/ISFJ.2017.110264fa_IR
dc.identifier.issn1026-1354
dc.identifier.issn2322-5998
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2017.110264
dc.identifier.urihttp://isfj.ir/article-1-1523-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/599317
dc.description.abstractبسته بندی هوشمند مواد غذایی، بسته بندی جدیدی است که در دهه های اخیر در کشور های توسعه یافته مورد استفاده قرار گرفته و  هدف آن سلامت، کیفیت و امنیت محصول می باشد. با توجه به اهمیت محصولات شیلاتی در سبد غذایی خانوار و فسادپذیری سریع این محصولات،  مطالعه بهره گیری از شناساگرهای رنگی در بسته بندی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان طی نگهداری در یخچال انجام گردید . در این پژوهش تیمار ها شامل بسته بندی معمولی با شناساگر فنل قرمز و بسته بندی معمولی با شناساگر برموکرزول سبز بوده که در ماتریکس فیلم پلی اتیلن سبک ساخته شده و در کیسه های از جنس پلی اتیلن سبک که در کشور تولید شده است، استفاده گردید. برای تعیین کیفیت، از آزمونهای میکروبی(شمارش کلی باکتری ها، سرماگرا) و شیمیایی(pH, TVN, TBRSA) در زمان تغییر رنگ معرف ها و همچنین در روزهای صفر، 5، 10، 15و 20 نگه داری در دمای یخچال C˚(2±4) استفاده گردید. بر اساس نتایج حاصل از تغییر رنگ معرف ها و ارتباط آن با آزمون های شیمیایی و میکروبی که توسط نرم افزار آماری SPSS 18 انجام شده است، مدت ماندگاری فیله قزل آلای رنگین کمان برای دو تیمار بسته بندی معمولی با شناساگر فنل قرمز و بسته بندی معمولی با شناساگر برموکرزول سبز در دمای یخچال 13 تا 14 روز تعیین شد.fa_IR
dc.format.extent539
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات شیلات ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علمي شيلات ايرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Scientific Fisheries Journalen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2017.110264
dc.subjectبسته بندی هوشمندfa_IR
dc.subjectشناساگر تازگیfa_IR
dc.subjectقزل آلای رنگین کمانfa_IR
dc.subjectمعرف رنگیfa_IR
dc.subjectبيوتكنولوژي و فرآوري هاي شيلاتيfa_IR
dc.titleبررسی عملکرد شناساگر تازگی در بسته بندی هوشمند فیله قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی مدت نگهداری در یخچالfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeكاربرديfa_IR
dc.contributor.departmentدانشجوی دکتری فرآوری محصولات شیلاتی، موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی، بخش فرآوری محصولات شیلاتیfa_IR
dc.contributor.departmentموسسه تحقیقات علوم شیلاتی ایران، پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، بندر انزلی، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentپژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentسازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، ایرانfa_IR
dc.citation.volume25
dc.citation.issue3
dc.citation.spage121
dc.citation.epage132


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد