| dc.contributor.author | هادی زاده, زهرا | fa_IR |
| dc.contributor.author | مورکی, نرگس | fa_IR |
| dc.contributor.author | معینی, سهراب | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-08-23T09:57:04Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-11-13T09:57:04Z | |
| dc.date.available | 1399-08-23T09:57:04Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-11-13T09:57:04Z | |
| dc.date.issued | 2014-10-01 | en_US |
| dc.date.issued | 1393-07-09 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | هادی زاده, زهرا, مورکی, نرگس, معینی, سهراب. (1393). یافته علمی کوتاه: اثر نمک سود کردن بر روی زمان ماندگاری ماهی سارم دهان بزرگ Scomberoides commersonnianus. مجله علمي شيلات ايران, 23(3), 129-138. doi: 10.22092/ISFJ.2017.110175 | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 1026-1354 | |
| dc.identifier.issn | 2322-5998 | |
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2017.110175 | |
| dc.identifier.uri | http://isfj.ir/article-1-1275-fa.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/599289 | |
| dc.format.extent | 673 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | موسسه تحقیقات شیلات ایران | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | مجله علمي شيلات ايران | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Iranian Scientific Fisheries Journal | en_US |
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2017.110175 | |
| dc.subject | ماهی سارم دهان بزرگ | fa_IR |
| dc.subject | نمک سود کردن | fa_IR |
| dc.subject | زمان ماندگاری | fa_IR |
| dc.subject | بيوتكنولوژي و فرآوري هاي شيلاتي | fa_IR |
| dc.title | یافته علمی کوتاه: اثر نمک سود کردن بر روی زمان ماندگاری ماهی سارم دهان بزرگ Scomberoides commersonnianus | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | پژوهشي | fa_IR |
| dc.citation.volume | 23 | |
| dc.citation.issue | 3 | |
| dc.citation.spage | 129 | |
| dc.citation.epage | 138 | |