نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorهادی زاده, زهراfa_IR
dc.contributor.authorمورکی, نرگسfa_IR
dc.contributor.authorمعینی, سهرابfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-23T09:57:04Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-13T09:57:04Z
dc.date.available1399-08-23T09:57:04Zfa_IR
dc.date.available2020-11-13T09:57:04Z
dc.date.issued2014-10-01en_US
dc.date.issued1393-07-09fa_IR
dc.identifier.citationهادی زاده, زهرا, مورکی, نرگس, معینی, سهراب. (1393). یافته علمی کوتاه: اثر نمک سود کردن بر روی زمان ماندگاری ماهی سارم دهان بزرگ Scomberoides commersonnianus. مجله علمي شيلات ايران, 23(3), 129-138. doi: 10.22092/ISFJ.2017.110175fa_IR
dc.identifier.issn1026-1354
dc.identifier.issn2322-5998
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2017.110175
dc.identifier.urihttp://isfj.ir/article-1-1275-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/599289
dc.format.extent673
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات شیلات ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علمي شيلات ايرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Scientific Fisheries Journalen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2017.110175
dc.subjectماهی سارم دهان بزرگfa_IR
dc.subjectنمک سود کردنfa_IR
dc.subjectزمان ماندگاریfa_IR
dc.subjectبيوتكنولوژي و فرآوري هاي شيلاتيfa_IR
dc.titleیافته علمی کوتاه: اثر نمک سود کردن بر روی زمان ماندگاری ماهی سارم دهان بزرگ Scomberoides commersonnianusfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشيfa_IR
dc.citation.volume23
dc.citation.issue3
dc.citation.spage129
dc.citation.epage138


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد