نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorدشتیان نسب, عقیلfa_IR
dc.contributor.authorمصباح, مهرزادfa_IR
dc.contributor.authorپیغان, رحیمfa_IR
dc.contributor.authorکاکولکی, شاپورfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-23T09:56:58Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-13T09:56:58Z
dc.date.available1399-08-23T09:56:58Zfa_IR
dc.date.available2020-11-13T09:56:58Z
dc.date.issued2014-10-01en_US
dc.date.issued1393-07-09fa_IR
dc.identifier.citationدشتیان نسب, عقیل, مصباح, مهرزاد, پیغان, رحیم, کاکولکی, شاپور. (1393). اثر عصاره اتانولی جلبک قهوه ای Sargassum angustifolium بر عملکرد رشد، درصد بقاء، و مقاومت در برابر ویبریوزیس (Vibrio harveyi) در میگوی پا سفید غربی Litopenaeus vannamei. مجله علمي شيلات ايران, 23(3), 31-40. doi: 10.22092/ISFJ.2014.103539fa_IR
dc.identifier.issn1026-1354
dc.identifier.issn2322-5998
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2014.103539
dc.identifier.urihttp://isfj.ir/article-1-1277-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/599281
dc.description.abstractدر این مطالعه اثر عصاره الکلی جلبک دریایی Sargassum angustifolium بدست آمده از سواحل خلیج فارس بر رشد و درصد بقاء بچه میگوی سفید غربی(وانامی) Litopenaeus vannamei در مواجهه با باکتری Vibrio harveyi بررسی شد. آرتمیا با پودر عصاره جلبک غنی سازی شد، سپس به بچه میگوهای وانامی مورد پرورش در 5 گروه مختلف شامل C- (آرتمیای غنی نشده، فاقد باکتری)، کنترل مثبت C+ (آرتمیای غنی نشده، واجد باکتری)، T1 (آرتمیای غنی شده با mg l-1200 عصاره جلبک و واجد باکتری)، T2 (آرتمیای غنی شده با mg l-1400 عصاره جلبک و واجد باکتری)، T3 (آرتمیای غنی شده با mg l-1600 عصاره جلبک و واجد باکتری)، خورانده شد. یک هفته پس از آغاز پرورش، همه تیمارها به جز کنترل منفی به مدت 15 دقیقه در ظرفی که حاوی باکتری VH به میزان CFU ml-1 108× 5/1 بود قرار گرفتند و سپس به محیط پرورش برگردانده شدند. پس از آن در روزهایی که تعویض آب صورت می گرفت به میزان 10 میلی لیتر باکتری VH با دز CFU ml-1 107 × 5/1 به محیط کشت میگوها اضافه می شد. میگوهای کنترل منفی بیشترین درصد بقاء (3/4± 6/86%)، بیشترین نرخ رشد ویژه (%33/11) و کمترین بار آلودگی باکتریایی(CFU g-1tissue 103× 03/0± 5/0) بود، در حالیکه کمترین درصد بقاء (3/33%)، کمترین نرخ رشد ویژه (%90/9) و بیشترین بار آلودگی باکتری (CFU g-1tissue 105×0.05± 4. 3) در گروه کنترل مثبت دیده شد و این تفاوت معنی دار بود (05/0 p<). درصد بقاء و نرخ رشد ویژه در سایر گروههای تیماری به طور معنی داری بیشتر از گروه کنترل مثبت و کمتر از گروه کنترل منفی بوده و بار آلودگی باکتری نیز کمتر از گروه کنترل مثبت و بیشتر از گروه کنترل منفی بود (05/0 p<). در بین گروههای تیماری نیز گروه T2 که از آرتمیای غنی شده با mg l-1400 عصاره جلبک تغذیه شده بودند، نتایج بهتری نشان داد.fa_IR
dc.format.extent465
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات شیلات ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علمي شيلات ايرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Scientific Fisheries Journalen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2014.103539
dc.subjectSargassum angustifoliumfa_IR
dc.subjectعصاره الکلیfa_IR
dc.subjectLitopenaeus vannameifa_IR
dc.subjectVibrio harveyifa_IR
dc.subjectرشدfa_IR
dc.subjectبقاءfa_IR
dc.subjectفيزيولوژي آبزيانfa_IR
dc.titleاثر عصاره اتانولی جلبک قهوه ای Sargassum angustifolium بر عملکرد رشد، درصد بقاء، و مقاومت در برابر ویبریوزیس (Vibrio harveyi) در میگوی پا سفید غربی Litopenaeus vannameifa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشيfa_IR
dc.citation.volume23
dc.citation.issue3
dc.citation.spage31
dc.citation.epage40


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد