نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorانصاری فرد, فاطمهfa_IR
dc.contributor.authorرجبی اسلامی, هومنfa_IR
dc.contributor.authorشمسایی مهرجان, مهدیfa_IR
dc.contributor.authorسلطانی, مهدیfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-23T09:56:44Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-13T09:56:44Z
dc.date.available1399-08-23T09:56:44Zfa_IR
dc.date.available2020-11-13T09:56:44Z
dc.date.issued2017-09-01en_US
dc.date.issued1396-06-10fa_IR
dc.identifier.citationانصاری فرد, فاطمه, رجبی اسلامی, هومن, شمسایی مهرجان, مهدی, سلطانی, مهدی. (1396). تاثیر مکمل غذایی اسپیرولینا (Arthrospira platensis) بر سیستم ایمنی و فاکتورهای بیوشیمیایی خون ماهی کوی(( Cyprinus carpio. مجله علمي شيلات ايران, 26(3), 23-32. doi: 10.22092/ISFJ.2017.113519fa_IR
dc.identifier.issn1026-1354
dc.identifier.issn2322-5998
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2017.113519
dc.identifier.urihttp://isfj.ir/article-1-1757-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/599262
dc.description.abstractهدف از این تحقیق، بررسی اثر جلبک اسپیرولینا (Arthrospira platensis) به عنوان مکمل غذایی در جیره ماهی­ کوی(Cyprinus carpio) و تاثیر برفاکتور های خونی و ایمنی این ماهی می باشد.. در این بررسی تعداد 150 عدد ماهی کوی با میانگین وزن07/0 ±30 گرم با جیره های غذایی به ترتیب حاوی0 ، 5/2، 5، 5/7 و 10 درصد اسپیرولینا، تغذیه شدند و گروه شاهد، با جیره فاقد جلبک اسپیرولینا تغذیه گردیدند، نتایج نشان دادند که ماهیان تیمارهای تغذیه شده با جیره حاوی اسپیرولینا در فاکتورهای ایمنی و شیمیایی سرم خون نسبت به گروه شاهد در شرایط بهتری بودند، به طوری که بیشترین بالاترین درصد هماتوکریت ، ایمنوگلبولین (IgM) ، لایزوزیم،آلبومین و C4  (کمپلمان) مربوط به تیمار 10 درصد اسپیرولینا مشاهده شد و این تیمار تفاوت معنی داری با سایر تیمارهای آزمایشی نشان داد  (05/0P<). در خصوص میزان هموگلوبین تعداد گلبول های سفید و قرمز شمارش شده نیز نتایج مشابهی مشاهده شد (05/0P<).بنابراین می توان چنین نتیجه گرفت که استفاده از 10 درصد پودر جلبک اسپیرولینا در جیره غذای ماهی کوی می تواند به عنوان مکمل غذایی موثر بر سیستم ایمنی و بهبود برخی از فاکتور های شیمیایی سرم خون استفاده گردد.fa_IR
dc.format.extent545
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات شیلات ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علمي شيلات ايرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Scientific Fisheries Journalen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2017.113519
dc.subjectماهی کویfa_IR
dc.subjectاسپیرولیناfa_IR
dc.subjectسیستم ایمنیfa_IR
dc.subjectArthrospira platensisfa_IR
dc.subjectفيزيولوژي آبزيانfa_IR
dc.titleتاثیر مکمل غذایی اسپیرولینا (Arthrospira platensis) بر سیستم ایمنی و فاکتورهای بیوشیمیایی خون ماهی کوی(( Cyprinus carpiofa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشيfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه علوم و تحقیقات تهرانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه علوم و تحقیقات تهرانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه علوم و تحقیقات تهرانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه علوم و تحقیقات تهرانfa_IR
dc.citation.volume26
dc.citation.issue3
dc.citation.spage23
dc.citation.epage32


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد