نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorحافظیه, محمودfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-23T09:55:56Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-13T09:55:56Z
dc.date.available1399-08-23T09:55:56Zfa_IR
dc.date.available2020-11-13T09:55:56Z
dc.date.issued2018-01-01en_US
dc.date.issued1396-10-11fa_IR
dc.identifier.citationحافظیه, محمود. (1396). بررسی خواص آنتی‌اکسیدان ترکیبات فنلی در گیاه دریایی قهوه ای (Sargassum ilicifolium) سواحل ایرانی دریای عمان. مجله علمي شيلات ايران, 26(5), 13-21. doi: 10.22092/ISFJ.2017.114048fa_IR
dc.identifier.issn1026-1354
dc.identifier.issn2322-5998
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2017.114048
dc.identifier.urihttp://isfj.ir/article-1-1800-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/599196
dc.description.abstractبهره­گیری­های صنعتی از گیاهان دریایی در دهه­های گذشته رشد نمایی را نشان می­دهد. کاربردهای غذایی به خصوص در ترکیبات غذای انسانی و کاربردهای درمانی از مهمترین این بهرمندی­ها محسوب می­گردند. در این مقاله پتانسیل­های بیوتکنولوژیک و تجاری گونه غالب سواحل استان سیستان و بلوچستان- سارگاسوم ایلیسی فولیوم، به خصوص در موضوع  بهداشت و سلامت انسانی شامل ترکیبات تقریبی، محتوای فنولیک، فعالیت آنتی­اکسیدانی کل، محدوده اسید آلژینیک مورد ارزیابی آزمایشگاهی قرار گرفته است. بطور کلی این گیاه دریایی دارای کربوهیدراتی بسیار غنی (21/40-38/33 درصد وزن  خشک) ولی محتوای چربی (04/0-17/0 درصد وزن خشک) بسیار کمی دارد. محتوای فنولیک و فعالیت آنتی اکسیدانتی کل آن به ترتیب  05/3±66/28 میلی­گرم بر گرم و 86/9±66/36 میلی­گرم بر گرم  بدست آمد. محدوده اسید آلژینیک آن بین 15-6/12 درصد می­باشد. لذا می تواند به  عنوان یک محرک ایمنی در غذا مورد استفاده قرار گیرد.  fa_IR
dc.format.extent671
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات شیلات ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علمي شيلات ايرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Scientific Fisheries Journalen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2017.114048
dc.subjectترکیبات زیست فعالfa_IR
dc.subjectکل فنلfa_IR
dc.subjectکل آنتی اکسیدانتfa_IR
dc.subjectمحدوده آلژینیک اسیدfa_IR
dc.subjectSargassum ilicifoliumfa_IR
dc.subjectدریای عمانfa_IR
dc.subjectبيوتكنولوژي و فرآوري هاي شيلاتيfa_IR
dc.titleبررسی خواص آنتی‌اکسیدان ترکیبات فنلی در گیاه دریایی قهوه ای (Sargassum ilicifolium) سواحل ایرانی دریای عمانfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشيfa_IR
dc.contributor.departmentتحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزیfa_IR
dc.citation.volume26
dc.citation.issue5
dc.citation.spage13
dc.citation.epage21


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد