نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorکوگانی, صباfa_IR
dc.contributor.authorرومیانی, لالهfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-23T09:55:35Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-13T09:55:35Z
dc.date.available1399-08-23T09:55:35Zfa_IR
dc.date.available2020-11-13T09:55:35Z
dc.date.issued2020-08-01en_US
dc.date.issued1399-05-11fa_IR
dc.identifier.citationکوگانی, صبا, رومیانی, لاله. (1399). تاثیر عصاره الکلی گیاهان بن سرخ ( (Allium jesdanum، شنگ (Tragopon carcifolus) و شاتره (Fumaria parviflora) بر ماندگاری فیله ماهی سفید (Rutilus kutum). مجله علمي شيلات ايران, 29(3), 93-108.fa_IR
dc.identifier.issn1026-1354
dc.identifier.issn2322-5998
dc.identifier.urihttp://isfj.ir/article-1-2246-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/599165
dc.description.abstractاین مطالعه به منظور بررسی تاثیر عصاره الکلی سه گیاه بن‌‌سرخ (Allium jesdanum)، شنگ (Tragopon carcifolus) و شاتره (Fumaria parviflora) در سه غلظت 250، 500 و 750 میلی‌‌گرم بر لیتر بر خصوصیات شیمیایی و میکروبی فیله ماهی سفید (Rutilus kutum) در یخچال طی 15 روز انجام گرفت. pH، TVB-N (مجموع بازهای نیتروژنی ‌‌فرار)، TBA (تیوباربیتیوریک اسید)، PV (پراکسید)، TMA (تری متیل آمین) و بار میکروبی (TVC) در روزهای صفر، 3، 6، 9، 12 و 15 مورد بررسی قرار گرفتند. Neophytadiene در عصاره شنگ و شاتره و Di Methyl Tri Sulfide در عصاره بن‌‌سرخ ترکیب اصلی بودند. pH، TVB-N ، TBA، PV، TMA و بار میکروبی با افزایش زمان نگهداری در تیمارهای 250، 500 و 750 میلی‌‌‌‌گرم در لیتر عصاره هر 3 گیاه افزایش یافتند (05/0p<). بار میکروبی در تیمار 250 میلی‌‌گرم در لیتر برای هر سه عصاره در محدوده (Log cfu/g 07/5-24/3) قرار داشت و تا روز نهم در حد مجاز بود، ولی در تیمار 750 میلی‌‌گرم در لیتر برای سه عصاره تا روز پانزدهم Log cfu/g) 22/6-29/5) در محدوده مجاز (Log cfu/g 7) قرار داشت. بالاترین فعالیت ضد میکروبی مربوط به عصاره الکلی بن‌‌سرخ بوده و عصاره‌‌های الکلی شنگ و شاتره در رتبه‌‌ بعدی قرار داشتند.fa_IR
dc.format.extent766
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات شیلات ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علمي شيلات ايرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Scientific Fisheries Journalen_US
dc.subjectبن سرخfa_IR
dc.subjectشنگfa_IR
dc.subjectشاترهfa_IR
dc.subjectشاخص‌‌های کیفیfa_IR
dc.subjectماهی سفیدfa_IR
dc.subjectبيوتكنولوژي و فرآوري هاي شيلاتيfa_IR
dc.titleتاثیر عصاره الکلی گیاهان بن سرخ ( (Allium jesdanum، شنگ (Tragopon carcifolus) و شاتره (Fumaria parviflora) بر ماندگاری فیله ماهی سفید (Rutilus kutum)fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشيfa_IR
dc.contributor.departmentگروه علوم و صنایع غذایی، واحد اهواز، دانشگاه آزاد اسلامی، اهواز، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentگروه شیلات، واحد اهواز، دانشگاه آزاد اسلامی، اهواز، ایرانfa_IR
dc.citation.volume29
dc.citation.issue3
dc.citation.spage93
dc.citation.epage108


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد