| dc.contributor.author | بهرامی زاده, عیسی | fa_IR |
| dc.contributor.author | رحمانی فرح, کاوه | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-08-23T09:55:18Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-11-13T09:55:19Z | |
| dc.date.available | 1399-08-23T09:55:18Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-11-13T09:55:19Z | |
| dc.date.issued | 2017-11-01 | en_US |
| dc.date.issued | 1396-08-10 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | بهرامی زاده, عیسی, رحمانی فرح, کاوه. (1396). تاثیر سطوح مختلف زانتان و آلژینات بر کیفیت روغن ماهی ریز پوشانی شده. مجله علمي شيلات ايران, 26(4), 139-150. doi: 10.22092/ISFJ.2017.113931 | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 1026-1354 | |
| dc.identifier.issn | 2322-5998 | |
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2017.113931 | |
| dc.identifier.uri | http://isfj.ir/article-1-1750-fa.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/599141 | |
| dc.description.abstract | هدف از این پژوهش بررسی کارایی ریز پوشانی با استفاده از سطوح مختلف هیدروکلوئیدهای زانتان و آلژینات سدیم بود (با نسبت هسته به دیواره 1 به 2). تیمارهای آزمایشی با ترکیب دیواره شامل زانتان 1 درصد، آلژینات ۱ درصد، زانتان ۷۵/۰ درصد+آلژینات ۲۵/۰ درصد، زانتان ۵/۰ درصد+آلژینات ۵/۰ درصد و زانتان ۲۵/۰ درصد+آلژینات ۷۵/۰ درصد بودند. این ترکیبات بر اساس طرح آزمایشی با سایر مواد دیواره مخلوط شدند. سپس به منظور دستیابی به پودر ریزپوشانی شده مخلوط هموژن و به روش خشک کردن انجمادی خشک شدند. یافتهها نشان داد روغن ریزپوشانی شده با زانتان ۷۵/۰ درصد+آلژینات ۲۵/۰ درصد دارای کمترین اندازه ریزپوشینه، میزان رطوبت و مقدار روغن سطحی بود (05/0>p). همچنین بالاترین مقدار کارایی ریزپوشانی، قابلیت خیسی و شاخص قابلیت جذب آب نیز در این تیمار مشاهده گردید (05/0>p). تیماری که با زانتان ۱ درصد آماده شد، کمترین میزان پایداری امولسیون و چگالی ذرات را همراه با تیماری که با زانتان ۲۵/۰ درصد+آلژینات ۷۵/۰ درصد تهیه شده بود، نشان داد (05/0>p). تیمار زانتان ۵/۰ درصد+آلژینات ۵/۰ درصد بیشترین میزان شاخص جذب آب را با مقدار ۹/۲ درصد نشان داد (05/0>p). استفاده از آلژینات ۱ درصد سبب دستیابی به بیشترین روشنایی (۲۳/۷۵) میان ریزپوشینهها شد (05/0>p). بر اساس یافتههای این پژوهش استفاده از ۷۵/۰ درصد زانتان+۲۵/۰ درصد آلژینات به منظور تولید ریزپوشینه روغن ماهی با بهترین ویژگیها، مناسب میباشد.
| fa_IR |
| dc.format.extent | 603 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | موسسه تحقیقات شیلات ایران | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | مجله علمي شيلات ايران | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Iranian Scientific Fisheries Journal | en_US |
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2017.113931 | |
| dc.subject | ریزپوشینه | fa_IR |
| dc.subject | هیدروکلوئید | fa_IR |
| dc.subject | کارایی ریزپوشانی | fa_IR |
| dc.subject | زانتان | fa_IR |
| dc.subject | آلژینات | fa_IR |
| dc.subject | بيوتكنولوژي و فرآوري هاي شيلاتي | fa_IR |
| dc.title | تاثیر سطوح مختلف زانتان و آلژینات بر کیفیت روغن ماهی ریز پوشانی شده | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | پژوهشي | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشگاه ارومیه | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشگاه ارومیه | fa_IR |
| dc.citation.volume | 26 | |
| dc.citation.issue | 4 | |
| dc.citation.spage | 139 | |
| dc.citation.epage | 150 | |