نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorبهرامی زاده, عیسیfa_IR
dc.contributor.authorرحمانی فرح, کاوهfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-23T09:55:18Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-13T09:55:19Z
dc.date.available1399-08-23T09:55:18Zfa_IR
dc.date.available2020-11-13T09:55:19Z
dc.date.issued2017-11-01en_US
dc.date.issued1396-08-10fa_IR
dc.identifier.citationبهرامی زاده, عیسی, رحمانی فرح, کاوه. (1396). تاثیر سطوح مختلف زانتان و آلژینات بر کیفیت روغن ماهی ریز پوشانی شده. مجله علمي شيلات ايران, 26(4), 139-150. doi: 10.22092/ISFJ.2017.113931fa_IR
dc.identifier.issn1026-1354
dc.identifier.issn2322-5998
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2017.113931
dc.identifier.urihttp://isfj.ir/article-1-1750-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/599141
dc.description.abstractهدف از این پژوهش بررسی کارایی ریز پوشانی با استفاده از سطوح مختلف هیدروکلوئیدهای زانتان و آلژینات سدیم بود (با نسبت هسته به دیواره 1 به 2). تیمارهای آزمایشی با ترکیب دیواره­ شامل زانتان 1 درصد، آلژینات ۱ درصد، زانتان ۷۵/۰ درصد+آلژینات ۲۵/۰ درصد، زانتان ۵/۰ درصد+آلژینات ۵/۰ درصد و زانتان ۲۵/۰ درصد+آلژینات ۷۵/۰ درصد بودند. این ترکیبات بر اساس طرح آزمایشی با سایر مواد دیواره مخلوط شدند. سپس به ­منظور دستیابی به پودر ریزپوشانی شده مخلوط هموژن و به روش خشک کردن انجمادی خشک شدند. یافته­ها نشان داد روغن ریزپوشانی شده با زانتان ۷۵/۰ درصد+آلژینات ۲۵/۰ درصد دارای کمترین اندازه ریزپوشینه، میزان رطوبت و مقدار روغن سطحی بود (05/0>p). همچنین بالاترین مقدار کارایی ریزپوشانی، قابلیت خیسی و شاخص قابلیت جذب آب نیز در این تیمار مشاهده گردید (05/0>p). تیماری که با زانتان ۱ درصد آماده شد، کمترین میزان پایداری امولسیون و چگالی ذرات را همراه با تیماری که با زانتان ۲۵/۰ درصد+آلژینات ۷۵/۰ درصد تهیه شده بود، نشان داد (05/0>p). تیمار زانتان ۵/۰ درصد+آلژینات ۵/۰ درصد بیشترین میزان شاخص جذب آب را با مقدار ۹/۲ درصد نشان داد (05/0>p). استفاده از آلژینات ۱ درصد سبب دستیابی به بیشترین روشنایی (۲۳/۷۵) میان ریزپوشینه­ها شد (05/0>p). بر اساس یافته­های این پژوهش استفاده از ۷۵/۰ درصد زانتان+۲۵/۰ درصد آلژینات به ­منظور تولید ریزپوشینه روغن ماهی با بهترین ویژگی­ها، مناسب می­باشد.  fa_IR
dc.format.extent603
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات شیلات ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علمي شيلات ايرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Scientific Fisheries Journalen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2017.113931
dc.subjectریزپوشینهfa_IR
dc.subjectهیدروکلوئیدfa_IR
dc.subjectکارایی ریزپوشانیfa_IR
dc.subjectزانتانfa_IR
dc.subjectآلژیناتfa_IR
dc.subjectبيوتكنولوژي و فرآوري هاي شيلاتيfa_IR
dc.titleتاثیر سطوح مختلف زانتان و آلژینات بر کیفیت روغن ماهی ریز پوشانی شدهfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشيfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه ارومیهfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه ارومیهfa_IR
dc.citation.volume26
dc.citation.issue4
dc.citation.spage139
dc.citation.epage150


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد