بررسی اثرات سطوح مختلف پروتئین جیره غذایی بر میزان رشد، ترکیب شیمیایی بدن و قابلیت هضم مواد مغذی در بچه ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius)
(ندگان)پدیدآور
محسنی, محمودپورکاظمی, محمدکرمی نسب, مصطفیراست روان, محمد اسماعیلنوع مدرک
Textپژوهشي
زبان مدرک
فارسیچکیده
به منظور بررسی اثرات سطوح مختلف پروتئین جیره (35، 40، 45، 50 و 55 درصد) بر میزان رشد، ترکیب بدن و قابلیت هضم بچه ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius)، آزمایشی در قالب طرح کاملاً تصادفی طراحی و اجرا گردید. تعداد 225 قطعه بچه ماهی با میانگین وزن 45/0 ± 85/4 گرم در 15 وان فایبرگلاس 250 لیتری (15 قطعه در هر وان) با 3 تکرار در هر تیمار به مدت 63 روز تغذیه شدند. میانگین دمای آب در طول دوره پرورش 5/1± 7/14 درجه سانتیگراد و اکسیژن محلول 68/0 ± 6/7 میلیگرم در لیتر بود. وزن نهایی، نرخ رشد ویژه، نسبت بازده پروتئین و ضریب چاقی ماهیان تغذیه شده با جیره محتوی 40 درصد پروتئین، بهطور معنیداری [V1] از ماهیان تغذیه شده با جیره محتوی 35 و 55 درصد پروتئین بالاتر بود (05/0P
کلید واژگان
پروتئینماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius)
روند رشد
ترکیب بدن و قابلیت هضم
تغذيه
شماره نشریه
2تاریخ نشر
2019-07-011398-04-10
ناشر
موسسه تحقیقات شیلات ایرانسازمان پدید آورنده
سازمان تحقیقات ، آموزش و ترویج کشاورزی، موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورسازمان تحقیقات ، آموزش و ترویج کشاورزی، موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور
کارخانه خوراک آبزیان بهدانه
سازمان تحقیقات ، آموزش و ترویج کشاورزی، موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور
شاپا
1026-13542322-5998




