بررسی تاثیر مصرف خوراکی ژل آلوئه ورا (Aloe vera) بر عملکرد رشد و برخی فراسنجه های خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss)
(ندگان)پدیدآور
پارسا, علیرهاننده, محمدعلی نژاد, سهیلنوع مدرک
Textپژوهشي
زبان مدرک
فارسیچکیده
امروزه استفاده از تولیدات گیاهی در آبزی پروری توسعه یافته است. هدف از این تحقیق شناخت اثرات مصرف خوراکی ژل خام گیاه آلوئه ورا بر عملکرد رشد و برخی شاخصهای خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان است. بدین منظور تعداد 90 عدد ماهی قزل آلای رنگین کمان به ظاهر سالم در شرایط زیستی مطلوب با وزن تقریبی 5/3±107 در 2 گروه شاهد (غذای پایه) و تیمار (غذای پایه+ 5/0% ژل آوئهورا) با 3 تکرار تقسیم بندی و برحسب اشتهای ماهی و تا حد سیر شدن تغذیه شدند. در پایان دوره 2 ماهه تغذیه، ضریب تبدیل غذایی محاسبه و گلبولهای سفید و قرمز، هماتوکریت، گلوکز، کلسترول، تری گلیسیرید و اسید اوریک، پروتئین کل، آلبومین، AST،ALT اندازهگیری شد. نتایج نشان داد که ضریب تبدیل گروه تیمار کمتر از گروه کنترل است(p0.05). اما در مورد گلوکز، کلسترول و تری گلیسیرید تغییر معنیدار بود و کاهش قابل توجهی در غلظت آنها مشاهده شد (p
کلید واژگان
قزل آلای رنگین کمانآلوئه ورا
تغذیه
پارامترهای خونی
تغذيه
شماره نشریه
2تاریخ نشر
2019-07-011398-04-10
ناشر
موسسه تحقیقات شیلات ایرانسازمان پدید آورنده
دانشگاه آزادجهاد کشاورزی
سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
شاپا
1026-13542322-5998




