نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorموسوی نسب, مرضیهfa_IR
dc.contributor.authorپرویزی, میتراfa_IR
dc.contributor.authorفرحناکی, عسگرfa_IR
dc.contributor.authorقیصری, حمیدرضاfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-23T09:54:51Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-13T09:54:52Z
dc.date.available1399-08-23T09:54:51Zfa_IR
dc.date.available2020-11-13T09:54:52Z
dc.date.issued2010-04-01en_US
dc.date.issued1389-01-12fa_IR
dc.identifier.citationموسوی نسب, مرضیه, پرویزی, میترا, فرحناکی, عسگر, قیصری, حمیدرضا. (1389). تاثیر نگهداری در انجماد بر بافت و رنگ برگرهای ماهی تهیه شده از سوریمی سارم. مجله علمي شيلات ايران, 19(1), 161-166. doi: 10.22092/ISFJ.2017.110292fa_IR
dc.identifier.issn1026-1354
dc.identifier.issn2322-5998
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2017.110292
dc.identifier.urihttp://isfj.ir/article-1-1688-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/599107
dc.format.extent248
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات شیلات ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علمي شيلات ايرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Scientific Fisheries Journalen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2017.110292
dc.subjectبيوتكنولوژي و فرآوري هاي شيلاتيfa_IR
dc.titleتاثیر نگهداری در انجماد بر بافت و رنگ برگرهای ماهی تهیه شده از سوریمی سارمfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeكاربرديfa_IR
dc.citation.volume19
dc.citation.issue1
dc.citation.spage161
dc.citation.epage166


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد