| dc.contributor.author | ذوالفقاری, مهدی | fa_IR |
| dc.contributor.author | شعبانپور, بهاره | fa_IR |
| dc.contributor.author | شعبانی, علی | fa_IR |
| dc.contributor.author | قربانی, رسول | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-08-23T09:54:44Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-11-13T09:54:45Z | |
| dc.date.available | 1399-08-23T09:54:44Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-11-13T09:54:45Z | |
| dc.date.issued | 2010-04-01 | en_US |
| dc.date.issued | 1389-01-12 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | ذوالفقاری, مهدی, شعبانپور, بهاره, شعبانی, علی, قربانی, رسول. (1389). درجه بندی کیفیت فیله ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) بر اساس اندازه ماهی: با استفاده از معادلات ریاضی. مجله علمي شيلات ايران, 19(1), 27-38. doi: 10.22092/ISFJ.2017.110281 | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 1026-1354 | |
| dc.identifier.issn | 2322-5998 | |
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2017.110281 | |
| dc.identifier.uri | http://isfj.ir/article-1-1677-fa.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/599096 | |
| dc.format.extent | 533 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | موسسه تحقیقات شیلات ایران | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | مجله علمي شيلات ايران | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Iranian Scientific Fisheries Journal | en_US |
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2017.110281 | |
| dc.subject | بيوتكنولوژي و فرآوري هاي شيلاتي | fa_IR |
| dc.title | درجه بندی کیفیت فیله ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) بر اساس اندازه ماهی: با استفاده از معادلات ریاضی | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | كاربردي | fa_IR |
| dc.citation.volume | 19 | |
| dc.citation.issue | 1 | |
| dc.citation.spage | 27 | |
| dc.citation.epage | 38 | |