نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorشناور ماسوله, علیرضاfa_IR
dc.contributor.authorپورکاظمی, محمدfa_IR
dc.contributor.authorسلطانی, مهدیfa_IR
dc.contributor.authorیارمحمدی, مهتابfa_IR
dc.contributor.authorیزدانی, محمد علیfa_IR
dc.contributor.authorعلیزاده, مهدیfa_IR
dc.contributor.authorجلیل پور, جلیلfa_IR
dc.contributor.authorبازاری مقدم, سهیلfa_IR
dc.contributor.authorمعصوم زاده, مهدیfa_IR
dc.contributor.authorحسینی فر, سید حسینfa_IR
dc.contributor.authorاسماعیلی, پریساfa_IR
dc.contributor.authorبنی اسماعیلی, یلداfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-23T09:54:24Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-13T09:54:24Z
dc.date.available1399-08-23T09:54:24Zfa_IR
dc.date.available2020-11-13T09:54:24Z
dc.date.issued2019-01-01en_US
dc.date.issued1397-10-11fa_IR
dc.identifier.citationشناور ماسوله, علیرضا, پورکاظمی, محمد, سلطانی, مهدی, یارمحمدی, مهتاب, یزدانی, محمد علی, علیزاده, مهدی, جلیل پور, جلیل, بازاری مقدم, سهیل, معصوم زاده, مهدی, حسینی فر, سید حسین, اسماعیلی, پریسا, بنی اسماعیلی, یلدا. (1397). جداسازی و شناسایی مولکولی باکتریهای تولید کننده اسید لاکتیک از روده تاسماهی سیبری (Acipenser baerii). مجله علمي شيلات ايران, 27(5), 19-28. doi: 10.22092/ISFJ. 2018.117875fa_IR
dc.identifier.issn1026-1354
dc.identifier.issn2322-5998
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22092/ISFJ. 2018.117875
dc.identifier.urihttp://isfj.ir/article-1-1825-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/599064
dc.description.abstractماهیان خاویاری به سبب تولید گوشت و خاویار، از ارزشمندترین گونه های دریای خزر هستند. در پرورش ماهیان خاویاری، همانند سایر گونه های پرورشی در کشور، بروز و افزایش انواع بیماریهای عفونی مورد انتظار بوده است و دراین راستا جداسازی، شناسایی و بکارگیری پروبیوتیکهای اختصاصی، می تواند در بهبود سلامت و شاخص های رشد بسیار موثر باشد. بدین منظور از گونه تاسماهی سیبری به تعداد 38 قطعه نمونه برداری شد و علاوه بر کشت و شمارش باکتریهای هوازی و بی هوازی اختیاری روده در محیط کشت TSA ، باکتریهای اسید لاکتیک نیز با استفاده از محیط کشت MRS جداسازی و مورد شمارش قرار گرفتند. در تاسماهی سیبری میانگین شمارش باکتری های اسید لاکتیک 11 / 0 ± 72 / 2 و شمارش کل باکتریایی 19 / 0 ± 79 / 6 بر حسب لگاریتم تعداد کلنی در هر گرم بوده است. با استفاده از تعیین توالی ژن rRNA S16 ، باکتریهای اسید لاکتیک در روده در تاسماهی سیبری شامل Weissella confusa ، Lactococcus garvieae و Lactococcus lactis مورد شناسایی مولکولی قرار گرفتند. تکمیل مطالعات آزمایشگاهی و میدانی جهت بکارگیری این باکتریها به عنوان پروبیوتیک مورد نیاز می باشد.fa_IR
dc.format.extent879
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات شیلات ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علمي شيلات ايرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Scientific Fisheries Journalen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22092/ISFJ. 2018.117875
dc.subjectپروبیوتیکfa_IR
dc.subjectماهیان خاویاریfa_IR
dc.subjectآبزیانfa_IR
dc.subjectرودهfa_IR
dc.subjectغذاfa_IR
dc.titleجداسازی و شناسایی مولکولی باکتریهای تولید کننده اسید لاکتیک از روده تاسماهی سیبری (Acipenser baerii)fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشيfa_IR
dc.contributor.departmentموسسه تحقیقات بین المللی تاسماهیان دریای خزرfa_IR
dc.contributor.departmentموسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورfa_IR
dc.contributor.departmentدانشکده دامپزشکی دانشگاه تهرانfa_IR
dc.contributor.departmentموسسه تحقیقات بین المللی تاسماهیان دریای خزرfa_IR
dc.contributor.departmentموسسه تحقیقات بین المللی تاسماهیان دریای خزرfa_IR
dc.contributor.departmentموسسه تحقیقات بین المللی تاسماهیان دریای خزرfa_IR
dc.contributor.departmentموسسه تحقیقات بین المللی تاسماهیان دریای خزرfa_IR
dc.contributor.departmentموسسه تحقیقات بین المللی تاسماهیان دریای خزرfa_IR
dc.contributor.departmentموسسه تحقیقات بین المللی تاسماهیان دریای خزرfa_IR
dc.contributor.departmentموسسه تحقیقات بین المللی تاسماهیان دریای خزرfa_IR
dc.contributor.departmentموسسه تحقیقات بین المللی تاسماهیان دریای خزرfa_IR
dc.contributor.departmentموسسه تحقیقات بین المللی تاسماهیان دریای خزرfa_IR
dc.citation.volume27
dc.citation.issue5
dc.citation.spage19
dc.citation.epage28


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد