تاثیر سرخ کردن فیله هامور معمولی (Epinephelus coioides) با روغنهای مختلف گیاهی (روغن زیتون، روغن ذرت و روغن هسته انگور) بر پروفایل اسید چرب، مواد معدنی و ویتامینها
(ندگان)پدیدآور
مومن زاده, زهراخدانظری, آینازغانمی, کمالنوع مدرک
Textپژوهشي
زبان مدرک
فارسیچکیده
هدف این مطالعه شناسایی و تعیین مقدار پروفایل اسید چرب، مواد معدنی و ویتامین های هامور معمولی بود که به طور عمیق در روغنهای گیاهی مختلف (روغن زیتون، روغن هسته انگور و روغن ذرت) سرخ شدند. بیشترین و کمترین مقادیر اسیدهای چرب به ترتیب مربوط به اسیدهای چرب اشباع و اسیدهای چرب چند غیر اشباع بودند. مقدار امگا-6 (n-6) فیله ماهی هامور با سرخ کردن در روغن زیتون، هسته انگور و ذرت بترتیب 08/7، 30/24 و 59/41 درصد افزایش یافت (05/0p
کلید واژگان
هامور معمولیسرخ کردن
روغنهای گیاهی
بيوتكنولوژي و فرآوري هاي شيلاتي
شماره نشریه
1تاریخ نشر
2018-05-011397-02-11
ناشر
موسسه تحقیقات شیلات ایرانسازمان پدید آورنده
دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهردانشگاه علومو فنون دریایی خرمشهر
دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر
شاپا
1026-13542322-5998




