تعیین زمان ماندگاری ماهی شوریده (Otolithes ruber) در پودر یخ
(ندگان)پدیدآور
شریفیان, سلیمصدیق مرتضوی, محمدزکی پور رحیم آبادی, اسحاقارشدی, علینوع مدرک
Textپژوهشي
زبان مدرک
فارسیچکیده
در این مطالعه کیفیت ماهی شوریده طی 19 روز نگهداری در یخ از لحاظ حسی، شیمیایی (pH، TVB-N، TBA)P
کلید واژگان
زمان ماندگاریکیفیت
ماهی شوریده
پودر یخ
بيوتكنولوژي و فرآوري هاي شيلاتي
شماره نشریه
4تاریخ نشر
2011-01-011389-10-11
ناشر
موسسه تحقیقات شیلات ایرانشاپا
1026-13542322-5998




