نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorتقی زاده, وحیدfa_IR
dc.contributor.authorایمانپور, محمد رضاfa_IR
dc.contributor.authorاسعدی, رضاfa_IR
dc.contributor.authorچمن آرا, وحیدfa_IR
dc.contributor.authorشربتی, سعیدfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-23T09:53:14Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-13T09:53:15Z
dc.date.available1399-08-23T09:53:14Zfa_IR
dc.date.available2020-11-13T09:53:15Z
dc.date.issued2011-01-01en_US
dc.date.issued1389-10-11fa_IR
dc.identifier.citationتقی زاده, وحید, ایمانپور, محمد رضا, اسعدی, رضا, چمن آرا, وحید, شربتی, سعید. (1389). تاثیر جایگزینی پروتئین گیاهی به جای آرد ماهی روی شاخصهای رشد، کیفیت لاشه و پارامترهای بیوشیمیایی خون فیل ماهی جوان (Huso huso ). مجله علمي شيلات ايران, 19(4), 33-42. doi: 10.22092/ISFJ.2017.109958fa_IR
dc.identifier.issn1026-1354
dc.identifier.issn2322-5998
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2017.109958
dc.identifier.urihttp://isfj.ir/article-1-129-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/598971
dc.description.abstractاین تحقیق بمنظور بررسی امکان جایگزینی پروتئینهای گیاهی (کنجاله سویا و گلوتن ذرت) بجای آرد ماهی در جیره غذایی فیلماهی جوان (میانگین وزن اولیه 14/2±55/159) به مدت دو ماه از مهر تا آذر 1388 در مرکز تحقیقات آبزیپروری وابسته به دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان انجام شد. جیره غذایی با پروتئین خام 5/46 درصد، انرژی خام 4/5 کالری بر گرم در 4 سطح جایگزینی جیره (1) صفر، جیره (2) 270، جیره (3) 450 و جیره (4) 660 گرم بر کیلوگرم ساخته شد و ماهیها به مدت 60 روز مورد تغذیه قرار گرفتند. در پایان دوره آزمایش تفاوت معنیداری در شاخصهای رشد مشاهده گردید  (05/0>P). وزن بدست آمده، نرخ رشد ویژه، ضریب تبدیل غذایی و شاخص کارآیی پروتئین بطور معنیداری در ماهیان تغذیه شده با جیره غذایی (1) بالاتر بود  (05/0>P).. درصد رطوبت و چربی لاشه فیل ماهیان در تیمارهای آزمایش بطور معنیداری اختلاف داشتند  (05/0>P). اگرچه بین پروتئین و خاکستر تفاوت معنیداری مشاهده نشد .  درصد هماتوکریت بطور معنیداری در تیمارهای آزمایشی 1 و 2 بیشتر از تیمارهای 3 و 4 بود و میزان گلوکز پلاسما در بین تیمارهای آزمایشی 1 و 4 اختلاف معنیداری داشت (05/0>P). میزان کلسترول پلاسما با کاهش آرد ماهی کاهش یافت و در تیمار آزمایشی 1 بطور معنی داری بیشتر از تیمارهای 3 و 4 بود  (05/0>P). نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که مخلوط آرد سویا و گلوتن ذرت جایگزین مناسبی برای آرد ماهی نیست و موجب کاهش رشد در این ماهی می شود. اما شاخصهای رشد در بین جیرههای غذایی (2) و (3) تفاوت معنی داری نداشتfa_IR
dc.format.extent1082
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات شیلات ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علمي شيلات ايرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Scientific Fisheries Journalen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2017.109958
dc.subjectفیل ماهیfa_IR
dc.subjectگلوتن ذرتfa_IR
dc.subjectکنجاله سویاfa_IR
dc.subjectتغذيهfa_IR
dc.titleتاثیر جایگزینی پروتئین گیاهی به جای آرد ماهی روی شاخصهای رشد، کیفیت لاشه و پارامترهای بیوشیمیایی خون فیل ماهی جوان (Huso huso )fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشيfa_IR
dc.citation.volume19
dc.citation.issue4
dc.citation.spage33
dc.citation.epage42


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد