نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorفرهادیان, امیدوارfa_IR
dc.contributor.authorخرامان نیا, رحمانfa_IR
dc.contributor.authorمحبوبی صوفیانی, نصراللهfa_IR
dc.contributor.authorابراهیمی درچه, عیسیfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-23T09:53:05Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-13T09:53:06Z
dc.date.available1399-08-23T09:53:05Zfa_IR
dc.date.available2020-11-13T09:53:06Z
dc.date.issued2014-04-01en_US
dc.date.issued1393-01-12fa_IR
dc.identifier.citationفرهادیان, امیدوار, خرامان نیا, رحمان, محبوبی صوفیانی, نصرالله, ابراهیمی درچه, عیسی. (1393). تأثیر جیره های مختلف بر میزان هماوری، زمان تکاملی و اندازه بدن پارو پای آب شیرین Eucyclops serrulatus. مجله علمي شيلات ايران, 23(1), 51-62. doi: 10.22092/ISFJ.2017.110162fa_IR
dc.identifier.issn1026-1354
dc.identifier.issn2322-5998
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2017.110162
dc.identifier.urihttp://isfj.ir/article-1-1212-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/598960
dc.description.abstractتأثیر 5 جیره غذایی مختلف شامل جلبک سبز Scenedesmus quadricauda، پودر غلات گیاهی (برنج+گندم+کلزا+جو)، پودر غذای ماهی، پودر مخلوط کود (کود مرغی+کود گاوی) و مخمر نانوایی (Saccharomyces cerevisiae) بر میزان هماوری، زمان تکامل لاروی و اندازه بدن در پاروپای آب شیرین Eucyclops serrulatus مورد بررسی قرار گرفت. آزمایش در قالب یک طرح کاملا تصادفی در ظروف 50 میلی لیتری به صورت انفرادی با مادههای دارای تخم در دمای آب 26 درجه سانتی گراد به مدت 21 روز انجام شد. بیشترین هماوری در تغذیه با پودر غذای ماهی (08/1± 6/18 عدد تخم به ازاء هر ماده ، خطای استاندارد ± میانگین) و سپس به ترتیب مخمر (19/3 ± 3/17) ، مخلوط غلات گیاهی (45/2±13) ، جلبک سندسموس (41/0± 3/9) و کود مخلوط (82 /0± 6/8) بدست آمد. تفاوت معنی داری بین هماوری در تغذیه با پودر غذای ماهی، پودر گیاهی، جلبک و کود وجود داشت (05/0 P <). مدت زمان مراحل تکامل لاروی E. serrulatus تغذیه شده با جیرههای آزمایشی با هم اختلاف معنی داری نشان داد(05/0 P <). میانگین کوتاه ترین دوره ناپلیوس (81 /0 ± 3/8 روز) وکپه پودیت (70/0 ± 11 روز) در تغذیه با پودر غذای ماهی بود که تفاوت معنی دار ی در مقایسه با سایر تیمارها داشت (05/0 P<). همچنین، پرورش پاروپای E. serrulatus تغذیه شده با جیره پودر غذای ماهی و مخمر طول و عرض را در مراحل ناپلیوس، کپه پودیت و بالغین افزایش داد.fa_IR
dc.format.extent482
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات شیلات ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علمي شيلات ايرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Scientific Fisheries Journalen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2017.110162
dc.subjectEucyclops serrulatusfa_IR
dc.subjectهمآوریfa_IR
dc.subjectتکامل لارویfa_IR
dc.subjectاندازه بدنfa_IR
dc.subjectجیره های جلبکی و غیر جلبکیfa_IR
dc.subjectفيزيولوژي آبزيانfa_IR
dc.titleتأثیر جیره های مختلف بر میزان هماوری، زمان تکاملی و اندازه بدن پارو پای آب شیرین Eucyclops serrulatusfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشيfa_IR
dc.citation.volume23
dc.citation.issue1
dc.citation.spage51
dc.citation.epage62


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد