تأثیر جیره های مختلف بر میزان هماوری، زمان تکاملی و اندازه بدن پارو پای آب شیرین Eucyclops serrulatus
(ندگان)پدیدآور
فرهادیان, امیدوارخرامان نیا, رحمانمحبوبی صوفیانی, نصراللهابراهیمی درچه, عیسینوع مدرک
Textپژوهشي
زبان مدرک
فارسیچکیده
تأثیر 5 جیره غذایی مختلف شامل جلبک سبز Scenedesmus quadricauda، پودر غلات گیاهی (برنج+گندم+کلزا+جو)، پودر غذای ماهی، پودر مخلوط کود (کود مرغی+کود گاوی) و مخمر نانوایی (Saccharomyces cerevisiae) بر میزان هماوری، زمان تکامل لاروی و اندازه بدن در پاروپای آب شیرین Eucyclops serrulatus مورد بررسی قرار گرفت. آزمایش در قالب یک طرح کاملا تصادفی در ظروف 50 میلی لیتری به صورت انفرادی با مادههای دارای تخم در دمای آب 26 درجه سانتی گراد به مدت 21 روز انجام شد. بیشترین هماوری در تغذیه با پودر غذای ماهی (08/1± 6/18 عدد تخم به ازاء هر ماده ، خطای استاندارد ± میانگین) و سپس به ترتیب مخمر (19/3 ± 3/17) ، مخلوط غلات گیاهی (45/2±13) ، جلبک سندسموس (41/0± 3/9) و کود مخلوط (82 /0± 6/8) بدست آمد. تفاوت معنی داری بین هماوری در تغذیه با پودر غذای ماهی، پودر گیاهی، جلبک و کود وجود داشت (05/0 P
کلید واژگان
Eucyclops serrulatusهمآوری
تکامل لاروی
اندازه بدن
جیره های جلبکی و غیر جلبکی
فيزيولوژي آبزيان
شماره نشریه
1تاریخ نشر
2014-04-011393-01-12
ناشر
موسسه تحقیقات شیلات ایرانشاپا
1026-13542322-5998




