نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorخانه دان, نسرینfa_IR
dc.contributor.authorمطلبی, عباسعلیfa_IR
dc.contributor.authorخانی پور, علی اصغرfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-23T09:52:39Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-13T09:52:40Z
dc.date.available1399-08-23T09:52:39Zfa_IR
dc.date.available2020-11-13T09:52:40Z
dc.date.issued2011-04-01en_US
dc.date.issued1390-01-12fa_IR
dc.identifier.citationخانه دان, نسرین, مطلبی, عباسعلی, خانی پور, علی اصغر. (1390). اثر پوشش خوراکی سدیم آلژینات بر تغییرات کیفی ماهی کیلکای سر و دم زده شکم خالی در سردخانه‌. مجله علمي شيلات ايران, 20(1), 23-30. doi: 10.22092/ISFJ.2017.109972fa_IR
dc.identifier.issn1026-1354
dc.identifier.issn2322-5998
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2017.109972
dc.identifier.urihttp://isfj.ir/article-1-210-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/598925
dc.description.abstract  هدف از این تحقیق بررسی اثر پوشش خوراکی سدیم آلژینات بر کیفیت ماهی کیلکای  سر و دم زده شکم خالی در سردخانه  می‌باشد. پوشش خوراکی سدیم آلژینات در چهار غلظت مختلف  (25/0، 75/0، 25/1 و 75/1 درصد) تهیه شد. کیلکاهای سر و دم زده شکم خالی به مدت یک ساعت پوشش داده شدند و سپس در ظروف پلی‌اتیلن با پوشش سلوفان بسته‌بندی شده و در دمای 18-  درجه سانتیگراد نگهداری شدند. مقدار آهن هم (Heme)، pH  و آزمایشات ارگانولپتیک (بو، رنگ) طی صفر، 1، 2، 3 و 4 ماه  انجام شد (تعداد نمونه‌ها: 125 بسته 250 گرمی).  نتایج میانگین آهن هم تیمارها با افزایش غلظت سدیم آلژینات، افزایش معنی‌داری نشان داد (P<0.05). میانگین pH نمونه‌ها فاقد اختلاف معنی‌دار بود (P>0.05). نتایج ارگانولپتیک نشان داد که میانگین رتبه بو و رنگ  نمونه‌ها دارای اختلاف معنی‌دار بوده است (P<0.05). استفاده از پوشش خوراکی سدیم آلژینات بدلیل حفظ آهن هم، و بهبود خواص ارگانولپتیک می‌تواند سبب افزایش کیفیت ماهی کیلکا  طی 4 ماه نگهداری در سردخانه شود .fa_IR
dc.format.extent1067
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات شیلات ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علمي شيلات ايرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Scientific Fisheries Journalen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2017.109972
dc.subjectماهی کیلکاfa_IR
dc.subjectپوشش‌ خوراکیfa_IR
dc.subjectسدیم آلژیناتfa_IR
dc.subjectکیفیت ماهیfa_IR
dc.subjectبيوتكنولوژي و فرآوري هاي شيلاتيfa_IR
dc.titleاثر پوشش خوراکی سدیم آلژینات بر تغییرات کیفی ماهی کیلکای سر و دم زده شکم خالی در سردخانه‌fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشيfa_IR
dc.citation.volume20
dc.citation.issue1
dc.citation.spage23
dc.citation.epage30


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد