| dc.contributor.author | خانه دان, نسرین | fa_IR |
| dc.contributor.author | مطلبی, عباسعلی | fa_IR |
| dc.contributor.author | خانی پور, علی اصغر | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-08-23T09:52:39Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-11-13T09:52:40Z | |
| dc.date.available | 1399-08-23T09:52:39Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-11-13T09:52:40Z | |
| dc.date.issued | 2011-04-01 | en_US |
| dc.date.issued | 1390-01-12 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | خانه دان, نسرین, مطلبی, عباسعلی, خانی پور, علی اصغر. (1390). اثر پوشش خوراکی سدیم آلژینات بر تغییرات کیفی ماهی کیلکای سر و دم زده شکم خالی در سردخانه. مجله علمي شيلات ايران, 20(1), 23-30. doi: 10.22092/ISFJ.2017.109972 | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 1026-1354 | |
| dc.identifier.issn | 2322-5998 | |
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2017.109972 | |
| dc.identifier.uri | http://isfj.ir/article-1-210-fa.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/598925 | |
| dc.description.abstract | هدف از این تحقیق بررسی اثر پوشش خوراکی سدیم آلژینات بر کیفیت ماهی کیلکای سر و دم زده شکم خالی در سردخانه میباشد. پوشش خوراکی سدیم آلژینات در چهار غلظت مختلف (25/0، 75/0، 25/1 و 75/1 درصد) تهیه شد. کیلکاهای سر و دم زده شکم خالی به مدت یک ساعت پوشش داده شدند و سپس در ظروف پلیاتیلن با پوشش سلوفان بستهبندی شده و در دمای 18- درجه سانتیگراد نگهداری شدند. مقدار آهن هم (Heme)، pH و آزمایشات ارگانولپتیک (بو، رنگ) طی صفر، 1، 2، 3 و 4 ماه انجام شد (تعداد نمونهها: 125 بسته 250 گرمی). نتایج میانگین آهن هم تیمارها با افزایش غلظت سدیم آلژینات، افزایش معنیداری نشان داد (P<0.05). میانگین pH نمونهها فاقد اختلاف معنیدار بود (P>0.05). نتایج ارگانولپتیک نشان داد که میانگین رتبه بو و رنگ نمونهها دارای اختلاف معنیدار بوده است (P<0.05). استفاده از پوشش خوراکی سدیم آلژینات بدلیل حفظ آهن هم، و بهبود خواص ارگانولپتیک میتواند سبب افزایش کیفیت ماهی کیلکا طی 4 ماه نگهداری در سردخانه شود . | fa_IR |
| dc.format.extent | 1067 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | موسسه تحقیقات شیلات ایران | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | مجله علمي شيلات ايران | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Iranian Scientific Fisheries Journal | en_US |
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2017.109972 | |
| dc.subject | ماهی کیلکا | fa_IR |
| dc.subject | پوشش خوراکی | fa_IR |
| dc.subject | سدیم آلژینات | fa_IR |
| dc.subject | کیفیت ماهی | fa_IR |
| dc.subject | بيوتكنولوژي و فرآوري هاي شيلاتي | fa_IR |
| dc.title | اثر پوشش خوراکی سدیم آلژینات بر تغییرات کیفی ماهی کیلکای سر و دم زده شکم خالی در سردخانه | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | پژوهشي | fa_IR |
| dc.citation.volume | 20 | |
| dc.citation.issue | 1 | |
| dc.citation.spage | 23 | |
| dc.citation.epage | 30 | |