اثر پوشش خوراکی سدیم آلژینات بر تغییرات کیفی ماهی کیلکای سر و دم زده شکم خالی در سردخانه
(ندگان)پدیدآور
خانه دان, نسرینمطلبی, عباسعلیخانی پور, علی اصغرنوع مدرک
Textپژوهشي
زبان مدرک
فارسیچکیده
هدف از این تحقیق بررسی اثر پوشش خوراکی سدیم آلژینات بر کیفیت ماهی کیلکای سر و دم زده شکم خالی در سردخانه میباشد. پوشش خوراکی سدیم آلژینات در چهار غلظت مختلف (25/0، 75/0، 25/1 و 75/1 درصد) تهیه شد. کیلکاهای سر و دم زده شکم خالی به مدت یک ساعت پوشش داده شدند و سپس در ظروف پلیاتیلن با پوشش سلوفان بستهبندی شده و در دمای 18- درجه سانتیگراد نگهداری شدند. مقدار آهن هم (Heme)، pH و آزمایشات ارگانولپتیک (بو، رنگ) طی صفر، 1، 2، 3 و 4 ماه انجام شد (تعداد نمونهها: 125 بسته 250 گرمی). نتایج میانگین آهن هم تیمارها با افزایش غلظت سدیم آلژینات، افزایش معنیداری نشان داد (P0.05). نتایج ارگانولپتیک نشان داد که میانگین رتبه بو و رنگ نمونهها دارای اختلاف معنیدار بوده است (P
کلید واژگان
ماهی کیلکاپوشش خوراکی
سدیم آلژینات
کیفیت ماهی
بيوتكنولوژي و فرآوري هاي شيلاتي
شماره نشریه
1تاریخ نشر
2011-04-011390-01-12
ناشر
موسسه تحقیقات شیلات ایرانشاپا
1026-13542322-5998




