نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorرامین, محمودfa_IR
dc.contributor.authorدوستدار, مسطورهfa_IR
dc.contributor.authorنصرالله زاده, حسنfa_IR
dc.contributor.authorواحدی, فریباfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-23T09:52:32Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-13T09:52:32Z
dc.date.available1399-08-23T09:52:32Zfa_IR
dc.date.available2020-11-13T09:52:32Z
dc.date.issued2014-01-01en_US
dc.date.issued1392-10-11fa_IR
dc.identifier.citationرامین, محمود, دوستدار, مسطوره, نصرالله زاده, حسن, واحدی, فریبا. (1392). بررسی فاکتورهای فیزیکوشیمیایی آب کانال محمدیه استان تهران جهت پرورش ماهی. مجله علمي شيلات ايران, 22(4), 21-33.fa_IR
dc.identifier.issn1026-1354
dc.identifier.issn2322-5998
dc.identifier.urihttp://isfj.ir/article-1-1168-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/598912
dc.description.abstractدر این بررسی که طی سال ۱۳۹۰ و به مدت یکسال درزمان آبگیری کانال در ماههای اردیبهشت، خرداد ، تیر ، مرداد ، شهریور و مهر ماه انجام شد، فاکتورهای فیزیکوشیمیایی آب کانال محمدیه واقع در شهرستانهای اسلامشهر. رباط کریم و شهریار در استان تهران بررسی شدند و نمونه برداری در ۵ ایستگاه مختلف انجام گرفت .فاکتورهای بررسی شده شامل درجه حرارت آب و هوا- اکسیژن محلول- کدورت- رنگ- سختی کل- کلر- کلسیم- منیزیم- غلظت مواد مغذی (بیوژن) شامل ازت (نیتریت- نیترات- آمونیاک ) –فسفر – مواد جامد معلق و محلول – هدایت الکتریکی- BOD – COD - HCO 3- و... بوده وکلیه نمونه ها پس از جمع آوری در ظروف مربوطه و درج مشخصات نمونه برای بررسی به آزمایشگاه منتقل گردیدند. پارامترهای اکسیژن محلول و کلر آزاد نیزدر محل اندازه گیری شدند. بررسی نتایج عوامل فیزیکی و شیمیایی آب در کانال محمدیه نشان میدهد که تمام عوامل اندازه گیری شده به غیر از دمای آب در ماههای مختلف در مقایسه با استانداردهای ایران و جهان در ایستگاههای مختلف در حد مطلوب بوده و جهت کاربردهای شیلاتی مناسب می باشند. با توجه به اینکه میانگین دمای آب در فصول گرم سال ( ماههای اردیبهشت الی شهریور) بالا می باشدآب کانال برای پرورش ماهیان سردآبی چندان مناسب نمی باشد وبیشتر مناسب ماهیان گرمابی می باشد. از طرف دیگر با در نظر گرفتن دمای مناسب آب در ایستگاه اول پرورش ماهیان سردآبی با استفاده از بچه ماهیان ۵۰ تا ۷۰ گرمی در دوره زمانی شهریور تا آذر ماه امکان پذیر می باشد.fa_IR
dc.format.extent838
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات شیلات ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علمي شيلات ايرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Scientific Fisheries Journalen_US
dc.subjectفاکتورهای فیزیکوشیمیاییfa_IR
dc.subjectکانال محمدیهfa_IR
dc.subjectپرورش ماهیfa_IR
dc.subjectماهیان سردآبیfa_IR
dc.subjectماهیان گرمابیfa_IR
dc.subjectليمونولوژيfa_IR
dc.titleبررسی فاکتورهای فیزیکوشیمیایی آب کانال محمدیه استان تهران جهت پرورش ماهیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشيfa_IR
dc.citation.volume22
dc.citation.issue4
dc.citation.spage21
dc.citation.epage33


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد